Citiraj:
Autor Guls
ALOOOO
Silver member može postati svatko, a Gold member samo onaj tko upiše serijski broj i registrira karticu. Daj mi molim te nemoj solit pamet, hoću ti pomoći. Ja sam aktivan Gold member na Sapphireovoj stranici i znam o čemu pričam. Evo pa si gledaj
Ovu informaciju si valjda iskopao iz prapovijesti, no ako želiš živjeti u zabludi i maltretirati poštenog čovjeka koji ti je prodao karticu, not my problem.
|
Upiši serijski broj, ajde. Upiši ga i pogledaj sta ce se dogoditi. Cim upises broj iskocit ce dodatni prostor za tipkanje na kojem piše "Sapphire ID number" kojeg moraš također upisati. Taj broj dođe uz karticu na papiricu iz linka gore.
O kojoj prapovijesti ti pričaš? Kad je izašao Dirt 3? Kartica je Dirt 3 edition tako da ne vidim kako uopce mozes pomisliti da ono sto treba biti u kutiji pripada "prapovijesti"?
Kako da sad ne ispada da ti solim pamet kad sam se SINOĆ registrirao, a ti mi govoris nebuloze? Ponavljam, serijski broj sluzi samo i iskljucivo za Silver membership, koji imam na stranici. Da bi ostvario Gold membership MORAŠ imati navedenu karticu. Frend mi ima IDENTICNU grafičku i dobio je ID broj unutra na papiriću, ponavljam, iz linka gore. Nikoga ne maltretiram, čovjek je rekao da nije dobio broj i vjerujem mu. Samo sam htio pitati jel itko ima slican problem.
Pitanje je postavljeno isključivo vlasnicima sapphire HD6950 dual fan dirt 3 kartice. Sudeci po informaciji iz "moj komp" ti nisi jedna od tih osoba, ne razumijem zasto sad inzistiras na tome da se dodatno prepiremo kad je ocito da nisi u pravu i ne pomažeš tako da me tjeras da spamam ovakve gluposti.
Uglavnom, vec sam rekao da sam problem rjesio sa customer supportom.
Case closed.