Citiraj:
Autor Romano.Cule
Nisam uletio s nikakvim tonom nego sam samo rekao da mi nije jasno zasto se u konfiguracije od 9000 kn ubacuju ploce od asrocka kojima tu nije mjesto. Isto kao sto ti smatras da je tu mjesto tim plocama,ja smatram da im nije mjesto. Ok,te ploce su drukcije od njihovih ranijih proizvoda,ali opet nisu kvalitetnije od nekog Asusa,Gigabayta.
Nakon 2008 nisam probao ni jednu od njihovih ploca jer me njihovi proizvodi ne zanimaju,osim eventualno u nekim jeftinim konfiguracijama gdje nije bitna kvaliteta nego cijena.
|
NHF ali ako nisi probao niti jednu, onda nemaš uvid u to kakve su.
Dakle tvoje mišljnje da nisu u rangu Gigabytea ili Asusa je tvoje mišljenje. Netko ima drugačije, temeljeno na iskustvu ili se barem informirao vezano za njih. Dok se tvoje iskustvo bazira na čemu, predpotopnoj s478 ploči.
I da, tvoji postovi definitivno imaju ovakav prizvuk
''Ja stvarno ne razumijem zašto bi itko kupio novu Škodu Fabiu. Pa Fabia se ne može mjerit s Polom. Imam doma Škodu Favorit i to je takvo smeće od auta. Škode su smeće.''
Reci mo po čemu nisu kvalitetne kao navedene ploče. Konkretno navedi razlike. Što recimo tvoja ploča nudi a neka druga ne.
Navedi mi recimo Asus/Gigabyte ploču s PLX čipom a da košta kao ASRock Z68 Extreme4. Shvati daleko su dogurali i nisu to više low-end šlčjuka ploče. (Favorit vs Fabia)