Prije tri godine kupio sam mobitel preko njuskala i isto tako dosla murja nakon mjesec dana da je telefon ukraden i zapljenila ga...Nemoras se bojati nece te optuziti ako nisi znao da je ukraden sto ce se vidjeti tokom istrage i naravno tvoje izjave.Iz skladista interevrope ukradeno ih je 100 kom. pa je istraga bila malo veca. Bio je uredno zapakiran sa potvđenom garanciom od t.coma, a i preuzeo sam ga kod covjeka doma tako da nisam nista posumnjao..Na razgovoru rekao sam policiji od koga sam ga kupio i tu je istraga o meni stala. Bitno je da ulove tipa koji ti je prodao mob i da potvrdi tvoju pricu.Kad je rijec o racunu, pa danas se 90% stvari kupljenih preko oglasa kupuje bez istog !! Lose u tome svemu je sto ces ostati bez love i telefona..U mom slucaju otisao sam da murja nezna ponovo kod tipa doma i dobio svoju lovu.. valjda zato jer se usro sveg toga, bila mu je premetacina i nasli su jos toga..Nikad me vise policija nije kontaktirala i neznam sta se dogodilo s tipom i telefonom.Imao sam srece u nesreci !!!
Citiraj:
Autor stipe1771
Kako su nasli mob uopce ?!
|
Inace za one koji neznaju policajac mi je rekao da da svaki mobitel koji je prikljucen na mrezu sralno odasilje svoj seriski broj i odma ga nađu ako je registriran kod bilo kojeg operatera, ako nije registriran a na bon je oni ga prate i cekaju dok ne nazove prvi registrirani broj kojeg nazovu i pitaju s kim je razgovarao i tako dođu do tebe...Imaju oni sema i konbinacija !!
U bilo koje doba dana i noci kad upalis mob negdje netko kontrolira i vidi da je novi korisnik usao u mrezu!!!