View Single Post
Staro 14.11.2011., 19:30   #3
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Zadnjih par godina slozio ne znam ni sam kolko masina sa ASRock plocama (10+), nula problema. Cak i frend sa istim misljenjem ko i Cule je kupio ASRock plocu na moj nagovor, i ocito, nema prituzbe na kvalitetu.

Za quote se slazem. Ne znam dal' ljudi misle da ce neki random quote od bog zna gdje imat vecu tezinu ako ga spiče na forum na engleskom?

Ajmo razlaz, zovite ASRock kak god ocete, ali za mene su takva misljenja ko od Romana najveca piz..arija bez pokrica. Konkretni dokaz da je ploca manje kvalitetna od konkurencije za iste pare. A ne npr. 1 review i na temelju njega posrat cijelu firmu...

Stovise, moja iskustva sa Asus plocama koje bi trebale slovit kao superkvalitetne™ su manje nego stelarna, od 5 komada u zadnjih 5 godina (ne samo na mom kompu) - 2 krepale u garantnom roku. Nije mi neki uzorak za zakljucak, ali dok ne krepa ASRock, o njima imam prilicno visoko misljenje.

Za primjer, misljenje o ASRock ploci na nekom drugom siteu, nije vazno koji:

Highest engineering standards we have seen. Rock solid even when pushed to the limits. Premium capacitors used throughout the design. ‘pre configured’ overclocked settings.

Zadnje izmijenjeno od: zwer. 14.11.2011. u 19:37.
zwer je offline