Citiraj:
Autor Buger
možeš li definirati smeće; materijal od kojeg su izrađeni se lako ogrebe/pokida, satovi ne pokazuju točno vrijeme (potrebno ih je svaki mjesec namještati) ili nešto sasvim drugo?
|
Tako je, točno ovo što si naveo, dakako to se manje više odnosi na ove brendove "modne" koje sam gore naveo, a ne na satove renomiranih proizvođača (čitaj dalje odgovor na drugi quote).
Citiraj:
Autor khm
Satovi od 500 kn nisu smeće ako kupuješ od nekog renomiranog proizvođača, tipa Casio ili Seiko, nećeš fulat ni s jednim modelom, sve zavisi kakav ti sat treba.
Popularnu Seiko 'peticu' nađeš za 500-600 kn, a ti satovi su nepoderivi.
Uglavnom, u tom cjenovnom rangu (~500 kn) nađe se dobrih Casio satova.
|
Tako je, ali samo jedna stvar ti ne štima, a to je, kako sam ja rekao, ponuda u našim dućanima i dakako cifre koje oni traže za modele satova koji preko eBay-a koštaju duplo pa i više jeftinije!
Dakle ako hoćeš veliki izbor (Casio i Seiko) satova za do 500kn = 90ak $, onda se uputi na web jer kod nas nema izbora!!!
Citizen je isto tako jedan dobar proizvođač koji u tom cijenovnom rangu nudi odličan izbor i kvalitetu, ali ni njega nažalost kod nas nema!
Dakle, zaključak; kod nas u dućanima ima dobrih satova za 500kn, ali ih moraš na kapaljku tražiti i nerjetko za istu ili manju lovu na webu imaš 10x veću i bolju ponudu tih istih brendova!
@ buger; daj nam reci do koje love ti tražiš sat i otrpilike kakav? Puno ćemo ti lakše i konstruktivnije pomoći tako nego ovim ovakvim izlaganjima!