View Single Post
Staro 14.11.2011., 17:37   #687
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
možeš li definirati smeće; materijal od kojeg su izrađeni se lako ogrebe/pokida, satovi ne pokazuju točno vrijeme (potrebno ih je svaki mjesec namještati) ili nešto sasvim drugo?
Tako je, točno ovo što si naveo, dakako to se manje više odnosi na ove brendove "modne" koje sam gore naveo, a ne na satove renomiranih proizvođača (čitaj dalje odgovor na drugi quote).

Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Satovi od 500 kn nisu smeće ako kupuješ od nekog renomiranog proizvođača, tipa Casio ili Seiko, nećeš fulat ni s jednim modelom, sve zavisi kakav ti sat treba.
Popularnu Seiko 'peticu' nađeš za 500-600 kn, a ti satovi su nepoderivi.
Uglavnom, u tom cjenovnom rangu (~500 kn) nađe se dobrih Casio satova.
Tako je, ali samo jedna stvar ti ne štima, a to je, kako sam ja rekao, ponuda u našim dućanima i dakako cifre koje oni traže za modele satova koji preko eBay-a koštaju duplo pa i više jeftinije!

Dakle ako hoćeš veliki izbor (Casio i Seiko) satova za do 500kn = 90ak $, onda se uputi na web jer kod nas nema izbora!!!
Citizen je isto tako jedan dobar proizvođač koji u tom cijenovnom rangu nudi odličan izbor i kvalitetu, ali ni njega nažalost kod nas nema!

Dakle, zaključak; kod nas u dućanima ima dobrih satova za 500kn, ali ih moraš na kapaljku tražiti i nerjetko za istu ili manju lovu na webu imaš 10x veću i bolju ponudu tih istih brendova!

@ buger; daj nam reci do koje love ti tražiš sat i otrpilike kakav? Puno ćemo ti lakše i konstruktivnije pomoći tako nego ovim ovakvim izlaganjima!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote