View Single Post
Staro 14.11.2011., 16:14   #334
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
Igram s High Elfom, i većinom uzimam destruction perk. To mi uzima dosta mane.. Gdje bi mogao kupit neki dobar armor ili nešto, što regenerira manu? Imao sam one neke magic robe s 50% regeneracije magicke, ali oni imaju 0 armor, pa me ubiju u roku sekund. I da, nabavio sam dragonbane mač, dobar je protiv zmajeva..
ja igrao breton magea (destruction, alteration, illusion)

sad napravio novog lika posto sam se pogubio u broju questova koje sam primio (nisam uopce kuzio radnju igre) i zbog lakoce kojom sam rijesavao combat (igram na expert tezini - jedino sam problema imao sa ice wraithovima)

ne znam kako mozes ne imati dosta mane uz perkove koji ti duplo smanjuju mana cost spellova, mana recharge koji je prebrz (ugl nisam ni morao koristiti potione zahvaljujuci odjeci koja 50% brze recharga magicku), amulete/ringove koji daju extra magicke

tijekom levelanja uvijek ides na magicku, ni ne trudi se oko healtha
izbjegavaj 1on1 combat i koristi potione koji daju extra perkove, koristi spell wardove (koji ti povecaju armor rating), koristi conjuration spellove (summoning tako da se ne moras sam borit sa enemiem) ili illusion spellove koji daju nevidljivost, korist trapove postavljene po dungeonima (ja naisao na neki gdje naidjes na vrata sa siljcima, ladno sam koristio taj trap da pobijem 5 undeadova), od armora mozes koristiti odredjene light armor elemente koji nisu pokriveni mage robeom (tipa boots ili stitnici za ruke), ne zaboravi koristiti scrollove

weapone sam koristio samo na pocetku igre da prodjem kroz spilju
kasnije samo ruke (nisam se ni trudio sa staffovima posto mi se nije dalo stalno saltat izmedju njih i 5-6 bindanih magija koje sam imao)

btw pitanje
da li kada koristim summonan bow se povecava archery skill?

Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
budem probo jedino mi nije jasamo kako je skyrim velik ili mali ko pes ili fifa.
zato sto su izbaceni svi strani jezici i koristi se pun k kompresije za texture.
Ordem je offline   Reply With Quote