Evo,pošto sam se naslušao svakakvih provala o kompovima i stvarima o njima a i vi ste se sigurno naslušali toga htio bih da ih podjelim s vama pa ču sad nabrojati par i isto očekujem od vas
Konobar u mojoj lokalnoj birtiji,ima Pentium 1 i Savage S3 itd. kaže da se na cd može snimiti max 150 MP3 pjesama jer ako snimiš ijednu više cd če preskakati,blokirati će itd....
Lega imao neku shit pržilicu(zaboravio sam koja točno ali je ono,totalni shit) i dođem ja kod njega i sad on meni treba snimiti nešto a ja zaboravio cd pa će mi on na svoj neki cd snimiti to,cd košta 60lipa,neka divlja marka i stavi on snimanje ko pravi na 52!Kažem mu ja nemoj na 52,neče valjati a on kaže "Pa kako Ferrari može stalno voziti maksimalnom brzinom tako i ovo može snimati na max"Onda je stavio na 24 i smije mi se,kao koji sam ja levat.Dođem kod njega za mjesec dana i pita on mene zašto mu skoro nijedan cd što je snimio ne radi,neče ga očitati?Pa baš se pitam zašto.....
Ovo je što se sada mogu sjetiti,kasnije budem još toga nabrojao.Ajd pišite i vi da se sprdamo malo