Ja sam bio u petak poslijepodne (vraćao se iz Slavonije po auto-putu, pa reko`, ajde da svratim).
Na retro-u sam se podsjetio početka srednje škole, 1984-1985 i susreta s gumenjakom ZX-Spectrum-om (još negdje u podrumu imam Komodorca 64 + flopi 5.25 + kasetaš), odigrao malo legendarne Space Invaders-e.
E, onda sam na malo duže zaglavio kod našeg štanda, Razera (koji je tu u VŽ blizu mene poznajem otprije - SSD iz siga sam pazario od njega (nadam se da nije i njega klokao

) sam odvukao na

da malo predahne i usput razglabali aktualne teme. Povratkom na štand ponio pijaču za ostatak ekipe i pritom "zaradio" majicu, na kojoj od sveg srca zahvaljujem.
Primijetio sam da je "kapalo" dosta ljudi na štand, većinom mlađih, i zanimalo se o hardveru i o čemu se tu radi - što su dečki neumorno objašnjavali (vidiš, da sam znao, mogao sam im dofurat svoju grafu da joj malo iscijede mast).
Istina je da nam u narednim vremenima treba veći štand (i da nas ne bace baš u kut) i dobra je ova ideja od člana AMD - ako treba skupit lovu - ja ću uvijek dati prilog.
PS: Istina je da sam slab u postovima (puno obaveza na poslu), ali redovno "lurkam" po temama.