Citiraj:
A čuješ uvjek se može bolje da se razumijemo. Htio sam mu i ja nekog Radeona ubosti ali ko za k... nije bilo ekvivalenta za oko 1000-1100kn
Katana je zbog manje buke i propuha u kučištu (naime osim napajanja i grafe nema drugih ventova .. tako da sam katanu okrenuo da potpomaže ispuh toplog zraka.
Usb kabel je bio potreban za povezati printer.
I sam si zaključio da ako nije dostupno u Puli nemože se namontirati isti dan u komp
|
Citiraj:
Samo kaj bi mu taj XFX Radeon bio toliko glasan da bi vrlo brzo popi*dio a očito želi tihu konfiguraciju.
|
Pa nedavno sam ugrađivao i testirao dotičnu grafičku karticu, do sad sam imao priliku isprobat od Sapphire-a Toxic i "običnu" verziju s referentnim hladnjakom...sve su bile tu negdje po buci, mislim naravno da se hladnjak čuje kad je grafa pod opterećenjem...al kad igraš igrice...ili imaš upaljene zvučnike ili imaš slušalice (bar tako ja radim, ne znam za vas

) tako da ta buka ne dolazi toliko do izražaja..mislim ne bi ništa govorio da HD6850 stvarno nije podosta brža od 550ti..i XFX HD6850 je bila dostupna u Puli..mislim nema smisla sad raspravljat, konfa je već složena
Što se tiče katane, pa evo baš u četvrtak frendu slagao konfu s i3 2100 (na savjet Wolverine-a, hvala btw

)..prvotno je trebao bit phenom 2 X2 ili X4 (e vidiš to je dobar razloga za nabavku katane)...stock hladnjak je stvarno bio jako tih...znam jer sam sjedio manje od metar od te kante i vrtili BF 3 i Crysis 2 jedno dva sata, jedini ventovi su 90mm na ispuhu i 120mm od napajanja...pratio temperature u idle-u i pod loadom..stvarno smiješne temperature...proc nema overklokerskog potencijala tako da evo stvarno ne vidim razlog za nabavku aftermarket hlađenja..naravno ako se ima para, zašto ne