Citiraj:
Autor skyman
Hm..nije mi jasna ova katana? taj procesor možeš hladit s lepezom..jedini logičan zaključak je da ćeš ga overklokirat, al opet i nije..jer to definitivno nije procesor za takve pothvate..,
bolje da si izbacio tu katanu i usb kabel (  ) te uzeo XFX HD6850, koja pojede tu 550TI..čak i 6790 bi bio bolji izbor koja je primjetno brža (govorim naravno o performansama, al vidim nije dostupna u Puli)...al dobro ajde nećemo cjepidlačit, služit će ga dobro konfa kad se uzme u obzir i monitor, bar dok se ne odluči na nabavku novijeg 
|
A čuješ uvjek se može bolje da se razumijemo. Htio sam mu i ja nekog Radeona ubosti ali ko za k... nije bilo ekvivalenta za oko 1000-1100kn
Katana je zbog manje buke i propuha u kučištu (naime osim napajanja i grafe nema drugih ventova .. tako da sam katanu okrenuo da potpomaže ispuh toplog zraka.
Usb kabel je bio potreban za povezati printer.
I sam si zaključio da ako nije dostupno u Puli nemože se namontirati isti dan u komp
Citiraj:
Autor Wolverine
Samo kaj bi mu taj XFX Radeon bio toliko glasan da bi vrlo brzo popi*dio a očito želi tihu konfiguraciju.
|
Mislim da si pogodio bit nekako su mi katana i hladnjak na 550Ti vrlo uhu ugodna kombinacija i sa manje od pola snage hlade ok.
Edit:
E da zaboravio napomenuti (mada neznam kakvo je to mjerilo) pokrenuli fifu12 na max rezi nekih 1620*1080 (napamet otprilike) sa 4 X AA i iznenadilo me kako je glatko išlo. Stvarno je platforma čisto ok za neku prosječnu upotrebu (opet ovisišto čovjek podrazumijeva pod prosjek i što očekuje)