Citiraj:
Autor wnbeeeE
zasto mi se staff nece refillat sa niti jednim gemom ?
|
weapon ti mora biti enchantan sa soul trap, i onda moras ubiti nekog stvora/covjeka sa tim oruzjem (i pritom pazit da ne potrosis punjenje tog oruzja prije nego sto ga ubijes) i u inventoryu imati dovoljno veliki soul gem koji ce odgovarati levelu tog stvora/covjeka
meni se to uopce nije dalo raditi u oblivionu posto bi se enchantana oruzja ionako prebrzo ispraznila za bilo kakvu dugotrajnu upotrebu (doslovno ubijes 3-4 stvora i vec ti weapon prazan) + njihovo punjenje je uzasno skupo kod trgovaca, a da bi sam punio weapone treba ti pun k gemova i dusa
Citiraj:
Autor wnbeeeE
e da, ti to sam htio pitat.
Poveo sam nekog followera, medutim on je krepo putem. I sad ja idem fino pretrazi i nadem jako zgodnih i skupocjenih stvari kod njega i uzmem(nema oznake steal). Jel to neki bug sto to mozes sve uzet nekaznjeno ili to tak i treba bit ?
|
zas bi bio kaznjen sto si uzeo nesto od lika koji je htio ici sa tobom u questove? nije kao da ce te njegova obitelj sudski goniti da vratis sjekire i cizme koje je covjek nosio
uostalom ako si mu uzeo te stvari negdje izvan grada gdje te nitko nije vidio, onda ni ne mozes dobiti bounty