View Single Post
Staro 13.11.2011., 16:16   #298
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
zasto mi se staff nece refillat sa niti jednim gemom ?
weapon ti mora biti enchantan sa soul trap, i onda moras ubiti nekog stvora/covjeka sa tim oruzjem (i pritom pazit da ne potrosis punjenje tog oruzja prije nego sto ga ubijes) i u inventoryu imati dovoljno veliki soul gem koji ce odgovarati levelu tog stvora/covjeka

meni se to uopce nije dalo raditi u oblivionu posto bi se enchantana oruzja ionako prebrzo ispraznila za bilo kakvu dugotrajnu upotrebu (doslovno ubijes 3-4 stvora i vec ti weapon prazan) + njihovo punjenje je uzasno skupo kod trgovaca, a da bi sam punio weapone treba ti pun k gemova i dusa

Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
e da, ti to sam htio pitat.
Poveo sam nekog followera, medutim on je krepo putem. I sad ja idem fino pretrazi i nadem jako zgodnih i skupocjenih stvari kod njega i uzmem(nema oznake steal). Jel to neki bug sto to mozes sve uzet nekaznjeno ili to tak i treba bit ?
zas bi bio kaznjen sto si uzeo nesto od lika koji je htio ici sa tobom u questove? nije kao da ce te njegova obitelj sudski goniti da vratis sjekire i cizme koje je covjek nosio

uostalom ako si mu uzeo te stvari negdje izvan grada gdje te nitko nije vidio, onda ni ne mozes dobiti bounty
Ordem je offline   Reply With Quote