View Single Post
Staro 13.11.2011., 13:36   #289
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Evo i my 2 cents nakon 4-5 odigrana sata. Setting mi je puno bolji nego u Oblivionu. Oblivion mi je bio nekako previše srednjevjekovni za Elder Scrollse. Vidi se napredak u samoj mehanici igre, borba je bolje riješena i ovaj dual wielding mi je odličan. Spellovi puno bolje izgledaju i zabavniji su za koristit, a kombiniranje spell + hladno oružje je "tons of fun" Super mi je i crafting, sigurno sam jedno sat vremena lutao šumom i lovio vukove i ostalu živinu da si napravim leather armor. Dungeoni mi djeluju puno zanimljivije (barem ovo što sam ja obišao do sad). Grafiku neću nešto posebno komentirati jer mi i nije previše bitna, vide se pomaci nabolje ali ništa spektakularno, sjene su stvarno očajne ali neka ih
Ono što me najviše bode u oči i nemogu nikako prožvakati je menu!! Pa koji retardus može napraviti onakav menu za rpg??? Da sad napišem ovdje sve psovke koje mi padaju napamet kad se sjetim da u jednom izborniku ne radi miš, pa onda u drugom radi, pa onaj quick shit menu koji su napravili pa inventory koji je gotovo neupotrebljiv dobio bih lifetime ban na forumu!!!
Što se mene tiće mogli bi pokrenut poll na nekom moderskom forumu da nam se napravi inventory mod ala morrowind i ja sam za to voljan paypalom donirati moderu neku svotu samo da me riješi ove strahote. Igra mi je generalno odlična i sigurno ću ju malo po malo završiti, ali ovo što su napravili od menu-a nemogu nikako prožvakati......rpg hereza.......
e-one je offline   Reply With Quote