13.11.2011., 12:12
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Autor markosan
Hvala na preporuci, ali vjeruj mi zadnjih dana su mi oči ispale od proučavanja svih dostupnih varijanti u rangu do 700 kn, tako da sam svjestan da je R3 zakon za moju potrebu. Ali, ima jedan ali 
Naime, s obzirom da mi žena voli držati noge na kompu dok surfa, a počesto na tim nogama jaše i dijete od 2 godine, uvjet je bio da nema (velike) rupe za ventove s gornje strane, kako ne bi te noge, je li, propale unutra, a mislim da je ovaj survivor ok s obzirom na onu ručku koja dijeli i smanjuje rupu. Osim toga, svi gumbići i lampice su skrivene ispod one pločice pa ne privlače dječje prstiće 
Doduše, sad nešto razmišljam...ta vražja ručka iskače na pritisak, tako da svaki put kad stavi nogu gore...
Ah vidjet ću još. U svakom slučaju što se tiče originalnog pitanja: misliš li da ima smisla takvo dodatno hlađenje VGA kroz PSU ili je to više štete (za PSU) nego koristi (za VGA)?
|
ovoga uzmi R3, to da će nekom upast noge i da R3 ima velike rupe na vrhu i ak se brineš da ak staviš ventove na vrh da će dijete gurat ruke unutra ili slično ne brini, jer možeš staviti umjesto ventilatora ove tvorničke filtere protiv prašine koji su bez rupa i onda ti to ovak zgleda http://www.techpowerup.com/reviews/F...es/casetop.jpg
|
|
|