View Single Post
Staro 16.03.2005., 20:00   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Abit NF7 i MemTest 1.51+

Ajde ako netko ima tu Abit NF7 i ima dual chanel neka pusti memtest 1.51+ verziju (zadnj, barem je još i danas ) Uglavnom imam jedan komp sa 1Gb (2x512 Kingmaxa 400/433) koji na memtestu padne tamo negdje nakon 5 ili 6 testa oko 511 MB i samo počne drapat errore dok recimo u Windwsu zadnji stress Prime radi bez greške (mislim nije radio dulje od 45 minuta u komadu) frka panika je da komp što prije proradi i ljudi rade na njemu pa ga ne mogu normalno terorizirat da ga proglasim stabilnim i operativnim ... inače komp još nije niti smrzo niti pao ali me muči taj ne prolazak memtesta 1.51+ :mad: pa da ne bi bilo nekih freezea vez razloga ... sutra bum pustio barem 2 - 3 sata Prime da ga gazi pa ako padne da se komp vrati ... misim to je ona možda 3 od 3 neisporave stvari iz onog mog posta da svi danas fušaju u Svaštari ... aj nek ponosni vlasnici ploče probaju memtest tako da znam dal da psujem, vičem i razbijam ili ... mislim ako i to ne radi onda dućanu mirne duše ispostavim uz taj komp na reklamaciju i jednu fakturu od oko 1000kn za tri dolaska i odlaska, radne sate i zajebanciju ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote