View Single Post
Staro 13.11.2011., 09:27   #15485
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Ma kaj imas brinuti, odlicno koce, best buy definitivno. Za te pare ne mozes naci takvu snagu ni blizu.

Da bi bio siguran kako koce pri usporedbi bi trebao probati prvo stare XTjke pa onda nove SLX/XT...ali posto je Sanda imala Magura Marte (podesene kak spada, bile nedavno na servisu) probao sam njih i SLX-e usporedo, zajedno s mojim new Elixirima 3.

Meni su bile otprilike tu negdje s Martama, mozda za nijansu jace, bas ono za (picinu) dlaku ...dok su moji Elixiri bili najslabiji (ali trenutno i ne koce u punoj snazi jer sam stavio nove pakne, ali kad koce kak spada opet je to tu negdje, SLX je nesto jaci - recimo...trebalo bi ponoviti testiranje).

Ali posto je i SLXu to bio prvi spust na novim paknama, a zgmmax jasi stalno po zadnjoj bremzi (to je skuzila Sanda i komentirala mu da treba koristiti vise prednju kocnicu), drzim da im treba jos jedan spust i tek ce se tada pokazati u punoj snazi.

Meni su to pre male razlike, koje ja nadoknadim stiskom sake tak da bi usporedno testiranje trebao sprovesti netko kome fali snage u stisku jer ce on najbolje skuziti te nijanse.
Moram proznati da sam ocekivao vecu razliku u snazi u korist Shimana 2012., ali drzim da treba napraviti jos koji spust i onda ponoviti testiranje i tek ce se tada vidjeti pravo stanje.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 13.11.2011. u 09:37.
Nik je offline   Reply With Quote