View Single Post
Staro 13.11.2011., 02:27   #239
Jackson
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2006
1 jako ruzan problem

bog ljudi pomoc
mb:ga-ma69gm-s2h(rev1.0), athlon 3800+ 2ghz,2x2 kingmax hyper x,wd sata 80 gb system, blue storm bronze 500w i ati radeon hd 6850 ne toxic ne vapor!

prica glasi nije moj comp srica jer bi stvarno tuka glavon u zid !
deinstal starih drivera, potom ubacivanje grafe na plocu, instalacija catalysta 10.11. sve je bilo ok dok nije tribala ucitati desktop nakon welcome poruke nakon cega je malo zatreperio ekran i eto ga blue screen. hmmm sta je sad mislin se ja sjeban system ionako ga je ceka reinstall pa ko ga je.. ali nije mi vrag da mira vratin ja na staro dok je sve radilo s onboard karticom i radi posto je kupio i novi ram nafrljim ja tu grafu na 500 mb jer na 1000 nije tila i radi al triba grafu instalirat ponovim ja s starijim driverima međutim ista stvar nakon welcome o5 blue screen, cak san proba i drivere s cd-a isto. E sad mi ga je vec dosta srusin ja sistem novi on.
Paz sad ovo nakon welcome poruke kad se instalira sistem i po prvi put triba uci u windows ekran pobijeli i malo zatreperi u jednom trenutku ali ostane tako dokle držis pc upaljen. proban ja ponovo isto, proban drugu sedmicu isto sranje uffff!!!
Stavin novu grafu u komp i digne windows normalno bez problema ali o5 nemogu instalirati drivere jer se ruši u BSOD...
KAKO REKOH MOLIM POMOC
Jackson je offline   Reply With Quote