Citiraj:
Autor Vuco
Fleks, ako je suditi prema drugim ROM-ovima i mobitelima, treba ti OC biti omogućen u kernelu ROM-a. Bez toga, nema niti većih frekvi.
A sad ti meni odgovori za prostor za aplikacije  .
BTW, od navigacije Sygic ima po meni super karte, ali rute koje daju su im koma. Igo i Navigon imaju najbolje rute, ali im karte štekaju (barem ove koje ja imam na njima, tipa Tribunj je samo jedna ulica ili se ne može birati više ulica kao odredište, iako ih karta ima).
|
Jbmumtr
Prostor za aplikacije? Pa imam mjesta jos na SD kartici...
na mobu imas nesto sitno mjesta. Ali instaliras si android assistant i sa njim prebacujes na SD karticu, tako da ne vidim zasto bi to bilo bitno kod stavke kupnje moba. Buduci da su kartice tolko jeftine da je to bezobrazno. 161mb bi trebalo biti mjesta sve skupa. meni je sada 122 used, 39mb free. Smatram veci problem malu kolicinu rama gdje mi je 83mb used, a 50 free sto pretpostavljam da je krivac stekanja moba kod multitaskinga, jel.
Inace mob radi super, no oni koji se igraju neka zaborave ovo. Cura stalno pika angry birds i na vecim levelima di ima hrpa stvari to stuca da je to strasno. Pricam o onim prvim angry birdsima. Rio i seasons nisam ni instalirao...