Evo baš sam prije jedno mjesec dana slagao jednu takvu konfu (samo je bila HD6850) u takvo kućište, bio sam na jako strogom budžetu i svrha je bila izvuć što bolje za te novce...90kn EVC, stavio neki 90mm vent..ništa ne vibrira, temperature ok, jer je podosta perforirano...sve tiho i lijepo radi...nemoj me krivo shvatit i ja volim kvalitetno kućište, al kad si na budžetu nastojiš izvuć najviše za te pare..i kakav ti je to argument za preslagivanje komponenti u drugo kućište...pola sata posla...e pa eto ti stranki složi taj svoj komp, ja ću svoj pa ćemo odvrtit bar real-time bencheva i slušat ćemo buku i pratit temperature...i da još im ti predloži da kasnije prodaju proc i nabavljaju novi...i ko je rekao da je namjena te ploče za cf, niti je to čovjek tražio niti je vjerojatno da će ikad imat cf...našao se tu eto toliko, da je bilo u tom rangu bez drugoj pci-ex lanea uzeo bi tu

..vadiš stvarno bezvezne argumente...bez uvrede, al vidi se da ti fali prakse i teško se vadiš iz svojih cipela i stavljaš u tuđe...te praktički citiraš tuđa mišljenja i predrasude bez osnove koja se mogu nać tu po forumu...bez uvrede, nije mi namjera nikoga vrijeđat, samo govorim šta mislim