View Single Post
Staro 13.11.2011., 00:18   #1258
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@lolofuxy znam da i ti želiš najbolje, al dvdrw se ne mora uzet odmah...uzme se neki dvd-rom za par desetaka kuna (evo ja mu pošaljem ako treba ), isto tako i za vent..isto ne mora uzet odmah, važne su performanse u startu, znači odmah dobit proc,grafu,napajanje, matičnu koju hoćeš tj. performanse od starta...a čovječe lako kasnije za glupu pržilicu i vent..znači samo kućište još treba na tu cijenu..+90 kn košta EVC, a poslužit će da drži te komponente na okupu

argumenti ti nikako ne drže vodu, evo ti složi crossfire na drugoj ploči, ja ću na ovoj pa da vidimo koliko ću ja "popušit", druga stvar prvo govoriš šta ako si ne zna slagat komp a onda čovjeka savjetuješ da si uštedi naknadno i uzme kasnije i5 2500k i odgovarajući cooler...pa kome se da kasnije zezat s prodavanjem proca i nabavkom drugog kad to može imat u startu..daj si više utavite u glavu da prosječni ljudi kad slažu konfiguraciju, ne planiraju je mijenjat min 2-3 godine ili dok to sve ne ode kvragu..ti to gledaš sa svog stajališta, kad bi trebao gledat sa njihovog...

i btw u admu ovo slože i pošalju besplatno, tako da i to treba uzet u obzir...

Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.11.2011. u 00:23.
skyman je offline   Reply With Quote