View Single Post
Staro 12.11.2011., 19:40   #15479
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor HKS Pregled postova
Ekipa , di ima povoljno bicki za kupiti? Vidio sam u cisalfi za 100kn , jel ima gdje jeftinije?
I kupio sam neke čarape za 14kn , piše da su za biciklizam , čekam da se posuše pa ću ih isprobat malo po kvartu dal je hladno za noge.
Ako mislis na kratke bicke sa pelenom/spuzvom ja sam uzeo u Kauflandu u Dubravi. Ne znam da li ih jos ima, bile su oko 60 kn/kom.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Jbga cuks mogo si zvat da vidis di smo
Jbg, mislio sam ti poslat sms al reko tko zna kad ces ga vidjet pa sam odustao.

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Nije to servo, rekao bi da ti je to malo zraka u sustavu.
Probao sam kocnice na zgmmaxovom bajku, i potpisujem da super koce...meni je to ovako odokativno kao stare XT kocnice
Nebi rekao da je to do zraka. Nije onaj klasicni "problem" kao kad ima malo zraka pa moras pumpat da ti bolje uhvati, nego vise kao da kocnice bolje grizu kad brzo 2-3 puta zaredom stisnes, prvi put ne uhvati jako da ne zablokira, dok drugi put jace grize da zaustavlja. Mozda mi se ucinilo da tako rade, morat cu se jos prodjirat, ali fora je uglavnom.

I ja sam dobio taj dojam kao da su po snazi kao stare XT. Mogu rec da sam prezadovoljan

Poceo sam se opasno zajebavat sa hopanjem, bas je uzivancija, samo se nadam da ce kotaci izdrzat tu moju zajebanciju
Cuky je offline   Reply With Quote