Evo i mene doma. Bio sam na Dotki, solo. Taman sam negdje dosao 10ak min iza vas na Dotku jer sam kasnije krenuo od planiranog. Odvezao sam se nasim standardnim spustom do gore jer drugog puta nisam znao
Po putu do gore sam proucavao skokove i razmisljao kako onaj zadnji najveci i najzejebaniji izvest

Konacno kad sam dosao na vrh, obukao sam se i krenuo dole. Cilj je bio usput spalit pakne na novim kocnicama, ali nisam uspio jer sam slabo kocio. Preskocio sam ona mala dva sa strane, onaj veliki predzadnji i konacno je dosao na red i zadnji, the nasty one. Opet se ponovila ona prica od zadnji put; bacio mi je zadnji kotac u zrak i skoro sam se razbio. Srecom, uspio sam ostat na nogama. Nista, vratio sam se nazad i ponovio skok jos jedno 4 puta i sva ta 4 puta sam se skoro razbio. Jednom sam ostao na jednoj nozi al srecom nisam pao. Odlucio sam da neidem doma dok ga ne svladam
Samo sam se molio da se ne potrgam jer nebi bilo dobro buduci da sam sam. Nista, pokusaj sesti, reko ovaj put cu ic skroz opusteno bas da vidim kako ce me bacit - uspjeh. Skocio sam perfektno. Skuzio sam da je problem bio sto sam ukocen dolazio na skok jer sam se bojao pada. Bitno je doc opusten i samo se prepustit. Kad ti digne prednji kraj gore samo treba opustit ruke i onda volan ide u zrak, bicikl je ravan u usporedbi sa tlom i slijetanje je perfektno. Otisao sam jos 4-5 puta da utvrdim gradivo i sve sam sa lakocom odskakutao. Sam sebi se divim
Dok sam tako vjezbao skok usput sam i spalio pakne jer sam jace kocio da dole ne odletim u ono grmlje

Natrag sam odvozio stazu kao i obicno i mogu rec da dam prezadovoljan novim kocnicama. Buduci da super hvataju sa jednim prstom sad mogu brze doletit u zavoj bez bojazni da cu proletit jer kocnice me sa lakocom ukopavaju. Skuzio sam jednu stvar, a to je da kad drugi put stisnem kocnicu rucica bude malo tvrdja i time bolje koci. To mi je super stvar. Da to nije onaj servo wave?
Btw, sreo sam 4 biciklista gore, s jednim se upoznao i malo popricao. Na kraju otisao veselo hopajuci do doma. Napokon sam i to savladao