View Single Post
Staro 12.11.2011., 18:01   #3700
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Koliko vidim više na XDA nema 5.3 nego je to sada Runnymede AllinONE v1. Da li je to to?

Kako ti je nakon dana korištenja, da li imam kakvih problema, da li otključava prilikom poziva normalno ili ima lag, otvaranje menija, programa itd?

Ajde ako možeš nabaci par riječi jer mi se neda ponovo đabe instalirati novi rom
Ima u threadu i 5.3 (Stock HBOOT, A2SD++). Za sada AllinONE je samo za CM7r2. Sljedeći tjedan bi navodno trebala doći i AllinOne za A2SD++.

Ovako, sve radi bez ikakvih problema za sada, oključavanje ne radi ništa sporije nego na 2.1 + 3.0 ROM-u. Autor ROM-a je ubacio u "Settings" i "RCMix3D tweaks" gdje možeš stvarno podešavat sve. Recimo, ja sam isključio 3D rosie i ostavio 2D i sada šetanje između home screen-ova je jako glatko. Čak i nekako glađe za sada nego na 2.1 + 3.0. Sa 3D widgetima se tu i tamo može pojavit lag. Za sada što se poziva tiče radi bez problema, prima pozive glatko. Pojačan je zvuk te je sada mob puno glasniji. Isto tako je ubacio i Beats. Otvaranje menija je isto tako jako dobro, laga stvarno ima minimalno za sada, po meni ništa više nego na 2.1 + 3.0, ali puno bolje nego na recimo RevolutioN 1.5 3D. To je bio užas, dolazio sam u iskušenje zakucat mob u zid. Otvaranje isto tako radi dobro.

Ja sam se osobno jako ugodno iznenadio kako ROM radi jer sam očekivao puno manje. Bugovi su stvarno nebitni, sve se može riješit prebacivanjem na "list" pogled i ROM ima neke stvarno lijepe i korisne widgete. Trajanje baterije isto normalno, kao i na svakom Sense Gingeru.

Sve u svemu, ROM je jako upotrebljiv i eye candy.

Zadnje izmijenjeno od: vedo. 12.11.2011. u 20:38.
vedo je offline