Citiraj:
Autor daredevil
dojam je da genius proizvode uopće netreba kupovati.
zašto? zato što ta firma uopće nevodi brigu što prodaje.
primjer.
kupio sam ergo 525 miša.
po instalaciji windows 7 nisam dobio pripadajuće drivere već one za xp.
ok, otišao sam na net skinuo drivere koje mi preporućuju za windows sedmicu i pogodite šta... pa ništa! nerade. na updateu drivera na njihovoj službenoj stranici fino piše da su zadnji puta obnovljeni 2009. godine.
kontaktirao sam u više navrata njihovu službu za korisnike koja ne da nema pojma o otklanjanju problema nego me muvala kroz desetak mailova da radim razno razne gluposti koje uopće ne pomažu ... vjerovatno da bi opravdali svoju neefikasnost.
zato bolje bojkotirati sve genius proizvode dok firma fino ne osjeti da se mora okrenuti kupcima i početi odgovarati za svoje proizvode.
|
Totalne gluposti.
Osobno imam 5050 v1 i prezadovoljan sam s njima s obzirom na to što sam platio a što dobio. Naravno, imaju svojih nedostataka poput resetiranja postavki pri gašenju, prekidač za paljenje i gašenje je na buferu a ne na daljincu i samo analogno spajanje. Sa druge strane, prije godinu dana sam ih platio ravno 800kn a zauzvrat sam dobio za moje potrebe sasvim ok zvučnike, drvene, mislim 10W po kanalu, super i za mjuzu i igre i filmove. Ne vjerujem da će se ikada naći na tržnici..