View Single Post
Staro 10.11.2011., 18:38   #3
Sniper
Community Manager
Moj komp

Sniper's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor baTman Pregled postova
Meni je odkad je izisao prvi paket t-coma uzeo sam ga i sve je bilo ok,do prije jedno mjesec dana. Moj problem je taj sto se meni dijeli veza a to prije nije bilo. Sto zelim reci s time dijeli veza? Pa ja imam 1 komp (zicno) 1 laptop (zicno) i 1 laptop (bezicno) i sada brzina koji imam a to je 4mb kojoj je max download oko 485kb/s se dijeli izmedu ova 3 kompa a to prije nije bilo! Sada kada idem igrati bilokoju igru ping mi je masivan.Evo jedne situacije ja igram igru a na 2 laptopa upaljen youtube i meni je ping katastrofa,kada sam isao skidati 1 file od 900mb brzina mi je bila 485kb/s onda sam upalio 1 laptop i poceo isti taj fajl skidati a kasnije sam pokusao i drugi brzina mi je pala sto znaci MAX DOWNLOAD na SVIM kompjuterima je 485kb/s. Svi su godinama skidali max brzinom od oko 485kb/s osim ovaj bezicno njemu je malo manja brzina downloada vjerojatno jer je spojen bezicno.Zvao sam t-com,cak je dosao i covjek koji je zamjenio ruter,koji je cak neke portove sto ti ja znam odvajao i opet isto. Ovaj problem je poceo odjedanput sada neznam sto raditi,tako da molim iskusnije da postaju u cemo moze biti problem?

To sto ti govoris nema veze, i sto kazes da si skidao 900mb s brzinom od 485kb/s s paketom od 4Mbita i da ti je ping bio super - NEMOGUCE nit je ikad bilo moguce nit ce ikad biti moguce. S navedeim svojstvima.

Tebi je ruter spojen na brzinu od 4Mbita i sva racunala koja su spojena na taj ruter NEMOGU skidati brze nego sto T-com centrala dopusta tj. nemozes brze nego sto placas.

Kratko jasno ono sto govoris nema veze.
Sniper je offline   Reply With Quote