Tema: PayPal
View Single Post
Staro 10.11.2011., 14:10   #1274
Runner2
Registered User

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Anphonic Pregled postova
Hvala kolega Runner2, tako i je bilo no nije mi jasno kako je došlo na tu preapproved listu, automatski ili?

Ako ništa drugo bar sam ja brzo reagirao (par min nakon kupovine) pa sam dobio refund.
Ajde baš mi drago da si to uspio riješiti sa njima da dobiješ refund.

Što se tiće preapproved liste,pokušat ću ti ovako objasniti.

Evo uzet ću za primjer go daddy koji sam prije koristio(nikad više btw,koma su)
Znaći uredno se registriraš,popuniš podatke,e sad većina stranica gdje je potrebna mjesećna nadoplata ili općenito nadoplata da ti produže imaju tu opciju preapproved listu.
Naime ni ja sam nisam znao kako to funkcionira jer sam isto imao slicnih problema pa sam malo istrazio u cemu je caka.
Znaci,kad si registriran,kliknes na opciju placanja putem paypala,preusmjeri te na paypal,moras se logirat i onda ce pisati tipa nesto kao ugovor sa tim merchantom,tako nesto ne mogu se sjetiti tocno kako ide ali otprilike tako nesto.
E sad kad si odobrio tom merchantu takav nacin,automatski ti uduzima svaki mjesec,mozda 2 mj,mozda 3,mozda vise,sve zavisi nakon koliko je potrebno da se obnovi racun.

Znaci potrebno je jedanput to samo potvrditi i oni imaju pravo posto si sa njima u ugovoru(preapproved plans) da ti automatski skidaju sa racuna.(naravno ako ima sredstava na racunu),dokle god je to aktivno.
Runner2 je offline   Reply With Quote