10.11.2011., 12:46
|
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor Drvoje
Koji cinici.
Meni su brzine u Splitu više manje ok, ali ona fair usage klauzula mi nikako nije sjela (iako ne skidam više od 20-30gb mjesečno).
Koji qurac onda zovu uslugu flat internet, stavljaj onda pakete s različitim limitima i formiraj cijenu shodno tome.
Bez obzira na "frikove"  šta skidaju terabajte misečno, pun kufer je više onih šta skinu jako malo (dosta ih nije ni čulo za pojam torrent).
|
Ugovor je svetinja, ma kakve stavke bile u njemu, jer nas nitko nije pištoljem silio da ga potpišemo. Ima još operatera na izbor. I ja sam ga potpisao, svjestan što znači fair usage. Skidam kad mi nešto treba i koliko mi treba i znam dobro što je torrent, no ne bih volio da mi tzv. kolektivna brzina u kvartu pada zbog par , kako ti kažeš, freakova koji skidaju nekoliko TB mjesečno. Neispunjena želja mi je saznati kakva je to životna i ina potreba da netko mjesečno skine terabajte podataka, nauštrb ostalih "normalnih" korisnika koji jednako plaćaju mjesečnu naknadu, a u večernjim satima "gmižu i puze" po netu da bi samo surfali ili pogledali nešto na Youtubetu ili odigrali nešto online.
|
|