Ah, jucer oko 2ujutro sam dobio key, odigrao 2 gamea, i danas ujutro na posao
Kad dodem doma danas s posla onda cu vam pobacati SS-ova par, igra graficki izgleda odlicno, ali ne opet prebljestavo. Grafiku sam pobacao do maximuma, sve se vrti divno i krasno, laga nema, netcode je odlican ( jos jedino postoji mali response delay koji ce popraviti, ali se u igri ne primjecuje toliko ).
Dakle, kao sto rekoh, odigrah 2 gamea, i moram rec da je puno bolje nego dota po pitanju fluidnosti i mehanike, imao sam problema sa lasthitanjem, malo je drugacije tj trazi privikavanju radi drugacijih animacija i slicno ( u doti1 se kvalitetno i brzo nafarmam, ovdje sam prvi veliki item imao tek u 30min

)
Svida mi se pomicanje kamere sa mišem, nekak ko da scrolla ekran po ekran, pa se puno lakse navigira kamerom preko miša. Nadalje, iako sam pratio apsolutno svaki turnir, te znam kako koji spell izgleda u Doti2, dogodilo mi se par situacija di nisam znao ko pije ko placa, ali opet to pripisujem privikavanju
Feeling je vise nego odlican, dobar Dota štih igranja, u malo čudnoj, boljoj varijanti.
Moram priznati da sam oduševljen igrom bio jučer, stvarno je breath of fresh air nakon Dote.
Malo se još teško navikavam na shopping ( itemi se kupuju desnim klikom! ), ali dobra stvar je da ima search pa upises koji item trazis da ne lutas puno :P
Zvuk je odlican, interakcija izmedu likova i itema je super, stalno se dobacuju, prepucavaju i slicno, stvore jedan napeti ambijent.
Minimap je daleko precizniji sad, moze se pritiskom na ALT dobiti imena heroja umjesto klasicnih tockica, pa je lakse znat di se ko u kojem trenutku nalazi.
Ako se jos necega sjetim javim, ali uglavnom prvi dojmovi su vise nego odlicni!