10.11.2011., 12:27
|
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Autor SileTzar
Meni se sve više sviđa njihov dizajn, pogotovo otkad sam ih jučer vidio i pipao malo, sviđa mi se kratka ručica (makar se to treba u vožnji testirat) i forica s šarafljenjem na volan a'la Avid, bez potrebe da se skidaju gripovi.
Ta kratka ručica bi mogla bit problemčić kod poštelavanja položaja šiftera, ja sam se podosta naebo dok sam dobio vrh kažiprsta na vrhu bremze i palac na šifteru, fora je kad možeš kočit i šaltat u nižu odjednom, ko da sam u autu, lagani kickdown pa oooopp
----
|
Citiraj:
Autor cuks
Zato mene zivciraju ovi moji Deore shifteri. Steta sto nemaju neki zamjenski poklopac kucista bez onih cajgera jer upravo oni mi smetaju da zamjenim polozaje kocnice i shiftera.
Probat cu nesto iskemijat. Da mi je nac skrsene Deore shiftere, samo bih skinuo te poklopce, srezao ih (da ne diram svoje zbog eventualne prodaje kasnije) i fino se rijesio problema.
|
Ja sam jucer samo namontiro kocnice gore, nisam niti pokusavao ih namjestit kak su mi bile i Juicy ali sam isto uocio problem kod shiftera jer su oni ostali na istom mjestu ali sada mi rucice nejdu tam di su bile avidove pa cu morat malo kemijat sa slaganjem kokpita.
Jel netko ima siri volan za posudit ili prodat 680-720mm i prihvat 31.8?
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 10.11.2011. u 12:40.
Razlog: dodavo prihvat volana
|
|
|