View Single Post
Staro 10.11.2011., 01:52   #873
LTOP
Sam's

LTOP's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Thumbs up

Unlock >> Done!

Kolege forumaši, evo javljam se sa 4. LAN porta. Posebne zasluge naravno tvorcu ili da kažem mainteineru posta(hacka) kolega Hackerivsu i ako se nevaram Delboyu. Nema mali radi ko beba.

Napomenuo bih samo da je bilo par grešaka u koracima(moji koraci) i zapravo između hintova na moja direktna pitanja najviše su mi pomogla prijašnji odgovori iz prijašnjih postova + što sam svaki pokušaj unlocka okinuo sa printskrinom(putty+konfiguracija i status rutera) pa sam mogao usporediti sa postanim slikama i iskustvima te uz vaše odgovore nać svoje rješenje.

Tako da savjetujem svima koji nakon što pročitaju prvi post(tutorijal) da ako neuspiju otključat portove da svakako pročitaju sve dosadašnje postove(nije problem neki) jer dobiti ćete i odgovore i moguća rješenja služeći se analogijom a da negovorim da je brže od čekanja da vam netko od kolega forumaša uspije odgovoriti odnosno naći rješenje za vas.

Izmeđuostalog evo ja se baš iz tog razloga javljam ovako kasno jer nakon predposljednjeg pokušaja odlučio sam da nebudem toliki gotovan(iako to u suštini nisam ) da pročitam sve pa da se privatim posla nakon toga je u nekih 14 min bilo sve riješeno stim da se ruter rebutao pola tog vremena. Hvala svima još jednom.
LTOP je offline   Reply With Quote