Tema: PayPal
View Single Post
Staro 10.11.2011., 00:45   #1268
Runner2
Registered User

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Anphonic Pregled postova
Kupovao sam za mlađeg brata neku glupost u jednoj igrici (Ninja Saga) na Facebook-u u vrijednosti par eura i sad mi je ta đubrad upamtila PayPal podatke i kod sljedeće kupovine ne traži apsolutno ništa, znači kliknete Continue i odmah izbaci da je transkacija izvršena. Ne traži ni pw niti išta drugo. Naravno moj mlađi brat kak nema pojma o tim stvarima je slučajno kupio druge dvije gluposti iako ni sam nije bio svjestan toga. E sad, žalio sam se ja njima i na support i otvorit ću case na PP-u za refund jer ovakav način kupovine je stvarno smiješan. Nije mi jasno kak su zapamtili moje podatke (bez da su pitali o toj opciji ili dali obavjest ikakvu) i sad provode transakciju na jedan klik na Continue, to je po mome mišljenju teže kršenje privatnosti, a što je najbolje nit ne vidim opciju za micanje mojih podataka. Refund se nadam da ću dobit jer sam poslao malo jači mail supportu no nekako mi je princip važniji, a ako ne ja valjda bude PayPal to riješio. Pazite se takvih scum-ova!

Vjerujem da je problem u opciji my preaproved plans koji moze automatski oduzimat ili 1 klikom.

1.Logiraj se na paypal
2.Otidi na My profile
3.Izaberi sa lijeve strane My money
4.Kad si to izabrao sa desne strane bi ti trebalo pisat ili biti ponudjena opcija My preapproved plans(pored toga imas odma update)
5.Kad si stisnuo na update vidi dali ti stoji koja opcija pod active,ukoliko je samo je podesi na inactive.

To bi trebalo biti to ako je taj problem a nadam se da je da ga možeš riješiti

LP
Runner2 je offline   Reply With Quote