View Single Post
Staro 09.11.2011., 23:50   #2983
cromen
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
Slazem se. A nema niti ponude za postojece korisnike
ponuda za postojece korisnike za total hbo 2x po 400kn(prvi puta odmah drugih 400kn nakon 18 mjeseci,2 mjeseca kanal Extra i odgoda gledanja i
to je sve.
inače za 23 mjeseca sve pohvale,1 ili 2 puta zvao szk,i ljubaznost do boli,sve ti dodje neugodno svadjati se sa njima,ali zadnjih mjesec dana koma,zakucavanje prometa(smrzavanje interneta)trzanje slike da bi kao sečer na kraju u zadnja 2 dana i telefon štrajkao prekid ulaznih pozivada bi mi danas napokon zamjenili modem,u medjuvremenu su mi skinuli brzinu sa 15 na 12,i još par sitnih problema,sve ukupno gledajuci 24 mjeseca kod njih u usporedbi sa t-comom,vrlo zadovoljan cak i kvalitetu usluge smatram iskorakom prema naprijed naspram t-coma.

p.s. jedino sto mi nije bas jasno je raditi razliku izmedju postoječih i novih korisnika,po meni je korisnik platiša bio on stari ili novi,i trebalo bi im biti u interesu barem jednako da zadrze stare korisnike,u mom slučaju zbog potrebe za 2 televizora prelazim od 1 na bnet i nakon 2 godine natrag na amis ako će biti sličnih akcija.
cromen je offline   Reply With Quote