View Single Post
Staro 09.11.2011., 23:50   #424
Pintu
Registered User

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ne radi zato što ne odradite postupak kako treba. Nije dovoljno samo ugrijati IC lemilicom nego ima tu još dosta posla, pogledaj cijelu temu i bit će ti sve jasno.
Samo si sa jednim u pravu. Ja to ne radim kako treba isključivo zbog toga što to uopće ne sudjelujem u radovima. U radovima ne sudjelujem jer nemam pojma o tome.

On je po tom pitanju jako dobar i vjeruj mi da sve radi kako treba. Vjeruj mi da je čovjek vrlo pedantan i da zna svoj posao jako jako dobro. Jednostavno su se neki laptopi slomili na mojim leđima. No, više me to niti ne interesira jer se ne želim time baviti. Ako budem imao para, možda si i kupim tu opremu pa krenem od nule. Ja i samo ja.

Citiraj:
Autor swordfish Pregled postova
ma sve ja to razumijem, samo dal ste sigurni da je benzin u igri a ne neki oblik alkohola (etanola)? pa jesi ti vidio kako benzin gori? neznam dal je to moja profesionalna deformacija ali kad zamislim paljenje benzina....

Pa ne znam jebiga. Velim mi VM da je on koristio bengu. Najviše mi je žao kaj ovi na youtubeu nisu napisali description. Kad je bal..

@domyOS, hoćeš mi reći da postoji stvarno netko tko mi može dati garanciju da će prijateljev laptop okej proradit ako se odradi kako treba. Ja sam siguran da bi ga moj frend jednako odradio, ali jednostavno više ne želim u kompu s njim pa da vraćam dugove.

Znači, grafa pokazuje linije, točke, divlja totalno. Ne želim novi slučaj zahtjevanja povrata novca nakon mjesec dana korištenja.

Zadnje izmijenjeno od: nino. 10.11.2011. u 00:09. Razlog: Ne postaj zaredom, nauci multiquote!
Pintu je offline   Reply With Quote