Citiraj:
Autor geronimo_2
pozdrav svima. evo stigla je moja mala pila pa da vas zagnjavim za potvrdu da nebih imao paperweight :-).
info (kupljen u dubai-u):
android version 2.3.3
baseband version I9100xxkg5
Karnel version 2.6.35.7-I9100jpkh1-cl453266 root@dell140 #2
build number gingerbread.jpkh1
PDA: I9100JPKH1
PHONE: I9100XXKG5
CSC: I9100JPKH1
SELLOUT SMS: OFF
PCODE:GT-I9100LKAXSG
MODE: PROD
------------------
prvo bih htio napravit backup (EFS) za sto mi treba root pa ako moze savjet dali cf-root ili ici na neki od tool-ova (S2 Root; SuperOneClick; SGS2 Easy Rooting Toolkit(zergRush Exploit)).
1. ako sam dobro skuzio za moj mob treba ovaj CF: CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH1-v4.1-CWM4.zip?
2. za micanje zutog trokutica mogu koristiti JIG?
3. dali mi preporucate upucat najnoviji FW koji nudi kies (ako uopce bude nudio) i onda root/backup jer bih ga drzao tjedan/dva tako, da vidim kako se ponasa prije nego upucam glanet ili cyanogen?
4. izasao je CFroot 5.0. jel netko probao, ili bolje da se drzim v4?
|
Drzi se V4.1. On radi dobro i napravljen je da radi sa KH1.
Citiraj:
btw decki, jel neko copio u zadnje vrijeme origigi samsung s2 2000mah bateriju sa poklopcem? moze neki link kod nas ili vani?
hvala i pozdrav
edit1: ja cu docekat penziju dok bruno dode na temu da me spasi LOL.
rootao sa CF v4.1 (zadnji za "kh1"). jel moze malo pojasnjenje dali mogu koristit npr. CF-Root-SGS2_XW_XEU_KH4-v5.0-CWM5.zip jer KH1 noviji od 4.1 ne postoji na CF-ovom linku. procitao sam ono pojasnjenje za oznake, ali mi jos nije bas jasno koliko daleko mogu otic sa brojevima, a da mi radi sve kak spada. hvala.
poz
edit2: trokutic maknut sa JIG-om. jel vam JIG ide tesko unutra, pitam da vidim dali je moj "los" pa da uzmem drugi ili su svi takvi?
dali je moguce ikako na strani SII ili u Win7 iskljucit USB charging jer kad sam na lapu necu da mi vuce struju mob (koristim kabel za tether)?
edit3: sinoc sam isao instalirat busybox, i sad vidim da CF kaze da se nesmije to stavit ako se koristi njegov CF-root jer ima vec u sebi i moze nesto zeznut. e sad me interesira kako znat dal sam nesto zasrao. kad sam instaliravao busybox je dao neki error da vec imam instalirano, bla, bla. uninstalirao sam sad taj noviji busybox.
|
Ne treba ti novi busybox,barem meni nije trebao, sve je radilo kako treba i sa starim. Sto se punjenja tice,mislim da nema te opcije nigdje. Cim ga spojis na 400-500mA telefon pocne puniti. Jedino jaci uredjaji ne pune na USB-u recimo IPAD ili GALAXY TAB
Citiraj:
Autor geronimo_2
zasto mora na garanciju, sta je bilo  ?
a koji ti je u originalu bio modem, mislim verzija, jer ne kuzim jos koje mogu kombinirat?

|
Pazi se kad stavljas CM7 i slicne romove koji su kodirani nanovo. U vecini slucajeva oni imaju svoje modeme i treba staviti onaj kojeg oni preporucaju ili daju link na njih. Zna se desiti da ljudi fleshaju CM7 i stave drugi stock modem i onda vise RADIO/BASEBAND ne radi. Ponekad se to rjesava fleshanjem stock roma i particioniranjem,a ponekad se zezne EFS i nema vise popravka osim u servisu.