View Single Post
Staro 09.11.2011., 16:51   #319
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
pozdrav svima. evo stigla je moja mala pila pa da vas zagnjavim za potvrdu da nebih imao paperweight :-).

info (kupljen u dubai-u):
android version 2.3.3
baseband version I9100xxkg5
Karnel version 2.6.35.7-I9100jpkh1-cl453266 root@dell140 #2
build number gingerbread.jpkh1

PDA: I9100JPKH1
PHONE: I9100XXKG5
CSC: I9100JPKH1

SELLOUT SMS: OFF
PCODE:GT-I9100LKAXSG
MODE: PROD

------------------

prvo bih htio napravit backup (EFS) za sto mi treba root pa ako moze savjet dali cf-root ili ici na neki od tool-ova (S2 Root; SuperOneClick; SGS2 Easy Rooting Toolkit(zergRush Exploit)).

1. ako sam dobro skuzio za moj mob treba ovaj CF: CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH1-v4.1-CWM4.zip?
2. za micanje zutog trokutica mogu koristiti JIG?
3. dali mi preporucate upucat najnoviji FW koji nudi kies (ako uopce bude nudio) i onda root/backup jer bih ga drzao tjedan/dva tako, da vidim kako se ponasa prije nego upucam glanet ili cyanogen?
4. izasao je CFroot 5.0. jel netko probao, ili bolje da se drzim v4?
Drzi se V4.1. On radi dobro i napravljen je da radi sa KH1.

Citiraj:
btw decki, jel neko copio u zadnje vrijeme origigi samsung s2 2000mah bateriju sa poklopcem? moze neki link kod nas ili vani?

hvala i pozdrav

edit1: ja cu docekat penziju dok bruno dode na temu da me spasi LOL.
rootao sa CF v4.1 (zadnji za "kh1"). jel moze malo pojasnjenje dali mogu koristit npr. CF-Root-SGS2_XW_XEU_KH4-v5.0-CWM5.zip jer KH1 noviji od 4.1 ne postoji na CF-ovom linku. procitao sam ono pojasnjenje za oznake, ali mi jos nije bas jasno koliko daleko mogu otic sa brojevima, a da mi radi sve kak spada. hvala.
poz

edit2: trokutic maknut sa JIG-om. jel vam JIG ide tesko unutra, pitam da vidim dali je moj "los" pa da uzmem drugi ili su svi takvi?
dali je moguce ikako na strani SII ili u Win7 iskljucit USB charging jer kad sam na lapu necu da mi vuce struju mob (koristim kabel za tether)?

edit3: sinoc sam isao instalirat busybox, i sad vidim da CF kaze da se nesmije to stavit ako se koristi njegov CF-root jer ima vec u sebi i moze nesto zeznut. e sad me interesira kako znat dal sam nesto zasrao. kad sam instaliravao busybox je dao neki error da vec imam instalirano, bla, bla. uninstalirao sam sad taj noviji busybox.
Ne treba ti novi busybox,barem meni nije trebao, sve je radilo kako treba i sa starim. Sto se punjenja tice,mislim da nema te opcije nigdje. Cim ga spojis na 400-500mA telefon pocne puniti. Jedino jaci uredjaji ne pune na USB-u recimo IPAD ili GALAXY TAB

Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
zasto mora na garanciju, sta je bilo ?
a koji ti je u originalu bio modem, mislim verzija, jer ne kuzim jos koje mogu kombinirat?
Pazi se kad stavljas CM7 i slicne romove koji su kodirani nanovo. U vecini slucajeva oni imaju svoje modeme i treba staviti onaj kojeg oni preporucaju ili daju link na njih. Zna se desiti da ljudi fleshaju CM7 i stave drugi stock modem i onda vise RADIO/BASEBAND ne radi. Ponekad se to rjesava fleshanjem stock roma i particioniranjem,a ponekad se zezne EFS i nema vise popravka osim u servisu.
spawn je offline   Reply With Quote