View Single Post
Staro 09.11.2011., 13:04   #15391
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
pakne bye-bye (ionako su bile za cca 3 spusta, pa sam sutio, iako gledam preko pulta sto rade i ne vjerujem vlastitim ocima)
-kad nisu uspjeli sloziti, pada komentar da ce kocnicu pregledati njihov serviser i da ju vjerojatno treba odzraciti
-kocnice su odzracene ali je u sistemu visak ulja pa nisam mogao staviti nove pakne , zato sam nove stavio naprijed a ove s prijeda nazad (tko mi je kriv sto sam prodao Destroyeru set za odzracivanje)
- izgubili su osigurac na sarafu koji drzi pakne

Imaju srece sto su pakne bile na izdisaju, pa nisam htio raditi frku, inace bi trazio nove
Vec sam se spremio da u petak idem po nove XT-jke kod Alesa, a nije da imam para viska, pogotovo sto sam se jucer fino isprsio za redoviti servis+stelanje ventila na autu, tak da su me obradovali kad sam saznao da je kocnica popravljena.

U svakom slucaju na proljece planiram zamijenu kocnica, iako ovi new elixiri 3 stvarno fantasticno koce.
-->
Moj bajk je spreman za vikend, kocnice popravljene pod garancijom...a sad cu malo o ekipi iz Keindla

Prvo pohvalno:
- cim sam u pon. donio kocnice, dva mladca su se dala na otklanjanje kvara, ali bezuspijesno pa su kocnice ostale da ih njihov serviser pogleda (znaci ta dvojica nisu sluzbeni serviseri, ali sarafe po biciklima)
- kvar je brzo otklonjen (u pon. donio, u srijedu ujutro odnio, znaci 1 dan)

A sad pokude:
-nestrucne osobe sarafe u servisu
-sire klipove viljuskastim kljucem (pakne su izvadili)
-vrate celjust uz komentar da je to standardna boljka tog tipa kocnica i da sada rade - ja im dokazem da i dalje ne rade
-nakon toga opet pokusavaju cackati po celjusti, i pazite sad ovo, sire klipove odvijacem s mojim paknama unutra --->pakne bye-bye (ionako su bile za cca 3 spusta, pa sam sutio, iako gledam preko pulta sto rade i ne vjerujem vlastitim ocima)
-kad nisu uspjeli sloziti, pada komentar da ce kocnicu pregledati njihov serviser i da ju vjerojatno treba odzraciti
-kocnice su odzracene ali je u sistemu visak ulja pa nisam mogao staviti nove pakne , zato sam nove stavio naprijed a ove s prijeda nazad (tko mi je kriv sto sam prodao Destroyeru set za odzracivanje)
- izgubili su osigurac na sarafu koji drzi pakne

Imaju srece sto su pakne bile na izdisaju, pa nisam htio raditi frku, inace bi trazio nove
Vec sam se spremio da u petak idem po nove XT-jke kod Alesa, a nije da imam para viska, pogotovo sto sam se jucer fino isprsio za redoviti servis+stelanje ventila na autu, tak da su me obradovali kad sam saznao da je kocnica popravljena.

U svakom slucaju na proljece planiram zamijenu kocnica, iako ovi new elixiri 3 stvarno fantasticno koce.
Nik je offline   Reply With Quote