View Single Post
Staro 09.11.2011., 12:20   #2641
scoot11
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
pozz!

Dakle, imam problem sa napajanjem, koje je drzalo godinu i pol, a pred pol godine je pocelo pokazivat svoje slabosti (na koje ja nisam obracao paznju).

Znalo mi se u pocetku dogadjat da mozda jednom, dva puta mjesecno se komp restarta, ali nece da se pokrene (dok ne zadrzim shut down tipku da se skroz izgasi, te ponovno pokrene i sve bude kao da se nis nije dogodilo), a za to vrijeme maticna daje onaj "bip" signal ko da nema graficke (to sam provjerio tako da sam probao skinut graficku, i bude isti taj "bip" signal). To se dogadjalo bez obzira na opterecenje...
Kako nisam previse obracao paznju na to mjeseci su prolazili, a to je postajalo sve ucestalije.
Da bi sad pred tjedan dana popizdio jer se to pocelo desavat 2-3 puta u danu, takodjer neovisno o opterecenju.

Moja konfiguracija:

MBO ASUS P5P43TD SOC 775 PRO
CPU INTEL Q8200 CORE 2 QUAD
MEM DDR3 2x2GB 1333Mhz Kingmax
HDD WD 500GB Black SATA 32MB
VGA Sapphire Radeon HD 4850 512 MB
DVDRW SAMSUNG SH-S223B SATA
DVDROM LG IDE
POW ANTEC Basiq 430W
CAS MS-Ind Ares 400W Platinum
+2 ventilatora u kucistu, 120 i 80 mm

Radi se o ovom Antec Basiq 430 napajanju.
Sad trenutno vrtim konfiguraciju na MS 400w napajanju (samo privremeno) kojeg sam dobio sa kucistem, i sve radi bez problema

Znaci interesira me dali je Antec430w bilo premalo za moju konfiguraciju pa je stalno radilo u preopterecenju?

pretpostavljam da bi ovo LC 600W bilo dovoljno za moju konfiguraciju ili mi preporucujete neko drugo napajanje? (da moze izdrzat i poneku promjenu u mojoj konfiguraciji, tipa graficke...)

Ispricavam se na poduljem postu...

Hvala!
Pozz!

Zadnje izmijenjeno od: scoot11. 09.11.2011. u 12:27.
scoot11 je offline   Reply With Quote