Citiraj:
Autor domy_os
Okani se toga i posao prepusti stručnim osobama, npr. Alvinu s ovog foruma. To će napraviti puno kvalitetnije nego što bi bilo u slučaju home madea.
|
Od kuda da počnem. I sam sam u kompi s frendom krenuo popravljat laptope i ploče sa IR lemilicom. Ja sam nabavljao robu, on je servisiriao. Problem je što ljudima ne možeš objasnit da za tih par 100 kn ne možeš garantirati dugovječnost iako su pri primopredaji vidjeli upaljen laptop, isprovali sami rad, dobili očišćen lap sa normalnim temperaturama. Naknadno je problem bio uvijek isti - za tjedan, 2 tjedna ili par mjeseci laptop opet doživi isti kvar.
Posljedica toga je zahtjevanje povrata novca iako sam sve unaprijed objasnio. Nakon toga sljede prijetnje, pičkaranja ovo ono. Da sebi sačuvam živce iz tog svega sam izašao i sad samo pokušavam frendu kojem je crkla grafa na ploči rješit problem onako "s nogu". I ja i on znamo da će najvjerojatnije danas, sutra, a nadamo se i dosta kasnije morati kupit novi laptop. Zašto ne probat i malo se zajebavat. Pristuo IR nemam, nemam ni fen, ostaje mi rerna.
Znam da nije neka topla voda, al barem malo zabave. Interesira me. Komp mu je ioanko mortus.