... saga se nastavlja ... uredno su zamjenili tipke ali su isporučili krivi port replicator

... dođem da spojim Notebook u firmu, kad mi malo čudan replikator, pa znam da nitko nema nx9010 tamo, svi ili imaju n800 ili nw8000, eto sada imaju i krvi replikator

sada i TO treba reklamirat, odem kod crtača prije ručka pa ću staviti mem test dok odem na ručak pa ću vidjet kada se vratim jel OK da bezveze ne ubijam vrijeme instalirajuči softwere jer u zadnje vrijeme ima okolo špun Q loše memorije ... vratim se nazad oni kažu da su morali ugasiti tu radnu stanicu jer su malo seljakali namještaj ali da je bilo crvenoooo u memtestu+ do bola ... e sutra ujutro kada dođem i pokrenem test i skužim da ne valja i ta radna stanica za CAD/CAM crtaća, e onda i postam ime firme ... mislim kupiš top notebook, replicator i radnu stanicu i da 3 od 3 ne valja je ipak malo previše ... mislim uzmeš CAD/CAM strojčinu (upučeni znaju koliko su takvi full opremljeni strojevi) pa ne radi kako trebam uzmeš top model notebooka pa brojevi idu 1,2,3,4,5,8,6,9,0 pa ti nepismeni tuljan za nju spakira i krivi port replicator, ... e ako sada još i ovo ne radi ...