08.11.2011., 14:57
|
|
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Autor gunther
Generalno sam vrlo zadovoljan s Linksom, ali evo i jedna stvar koja me smeta a kada sam u zurbi i strasno iritira...
Dodjem u Links kupiti dva ventilatora, uzmem ih s police i odem na blagajnu platit. Rade dvije blagajne. Na jednoj blagajni tip kupuje neki HDD i s prodavacem raspravlja 20 minuta o diskovima, kakva je koja marka, koliko su bucno, kakav je bleu a kakav black, koji je za storage a koji za sistemac.
Na drugoj blagajni radi cura kod koje neka zena kupuje neki mrezni kabel, ali se ne mogu bas najbolje razumjet sta zeni tocno treba... i to se isto otegneeeeeeeeeeeeee...
A ja u zurbi cekam s dva ventilatora da platim i odem...
Mislim, svaka cast ljubaznosti, usluznosti i pruzanju pomoci, ali onda to treba malo bolje organizirat: ili otvoriti info pult gdje covjek koji ne zna sta u stvari kupuje moze se raspitat ili neku brzu blagajnu gdje uzmes s police sta trebas, platis i odes.
A ne da se desava da su u ducanu dva covjeka a ne mozes sat vremena doc na red
|
slažem se da se koji put ljudi zapričaju al to IMHO nije toliko do trgovca/prodavača nego i do samog kupca , ja (ti,on,mi  )bi prvi trebao znati da i nije baš kolegijalno zavlačiti i "dosađivati" prodavača, pogotovo ako vidim da se malo zagužvalo.
nije da te prodavač može samo tako potjerati 
|