View Single Post
Staro 08.11.2011., 15:47   #817
gunther
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Generalno sam vrlo zadovoljan s Linksom, ali evo i jedna stvar koja me smeta a kada sam u zurbi i strasno iritira...

Dodjem u Links kupiti dva ventilatora, uzmem ih s police i odem na blagajnu platit. Rade dvije blagajne. Na jednoj blagajni tip kupuje neki HDD i s prodavacem raspravlja 20 minuta o diskovima, kakva je koja marka, koliko su bucno, kakav je bleu a kakav black, koji je za storage a koji za sistemac.

Na drugoj blagajni radi cura kod koje neka zena kupuje neki mrezni kabel, ali se ne mogu bas najbolje razumjet sta zeni tocno treba... i to se isto otegneeeeeeeeeeeeee...

A ja u zurbi cekam s dva ventilatora da platim i odem...

Mislim, svaka cast ljubaznosti, usluznosti i pruzanju pomoci, ali onda to treba malo bolje organizirat: ili otvoriti info pult gdje covjek koji ne zna sta u stvari kupuje moze se raspitat ili neku brzu blagajnu gdje uzmes s police sta trebas, platis i odes.

A ne da se desava da su u ducanu dva covjeka a ne mozes sat vremena doc na red
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
gunther je offline   Reply With Quote