View Single Post
Staro 07.11.2011., 23:34   #2581
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ja stvarno ne znam s cim se moraju poboljsati da bi mi ispralo ovako gorak i sugav okus nakon 4 epizode. stvarno se natjecu u toliko glupim scenama da je to zaista jadno i naivno do te granice da bi htio izbrisati sjecanje na uopce postojanje walking deada.

mislim, napokon sam se prisilio i pokrenuo game of thrones, ostao doslovce paf. taman odgledao 5. epizodu i zavrsila u 22:15, taman jos 15 minuta do mrtvaca, pa skoro sam zaspao koliko je napeto.........

fuj. i da, necu koristiti spojler jer jednostavno mi je neshvatljivo to americko ismijavanje bilo kakvih normi i ponasanja, mislim jebena je apokalipsa, covjeka su razvukli iz bunara na dva dijela, krvi i crijeva do koljena, crnac jos zabaulja poluzombija, a mala ko' iz topa: "Os me karat tu u apoteci, kad si vec nasao te kondome? Ajde, ajde mali azijatu, ja sam usamljena, skidam samo ovu majicu i predajem ti svoje farmersko seljacko tijelo".......... ono, ajd u kuci kad padne mrak malo po malo da ide ona oko njega ili obrnuto, ali scena toliko isforsirana i nerealna da mi se povraca od takvim isprdaka koja redovito susrecem u losim serijama i kojem filmu. jebeni james bond nije povalio tako lako curu, mali jest. bljuv, pljuc, ser..........

ali nastavit cu i dalje pratit ovo sranje, cisto jer gledam na TVu pa mi daje nekakav car, ne mogu stisnut play kad zelim. nadam se naglom oporavku serije, da se maknu od ove vjersko-obiteljske-naivne rutine u koju su zaglibili do grla, tesko da ce se moje zelje ispuniti, ali nadam se.
i da, ako jest farmerki opravdanje tipa smak je svijeta, nema vremena za ofiranje i sepurenje, ocu ga odmah i sad.......... ne, svejedno to ne pusim. pogotovo ne u usranoj apoteci gdje (ah cuda, niti jedan zombi u tom nekom gradu/ulici, a malo setas po sumi u 3pm-e, i eto jednog-dva ) zombi/horda moze naletiti svakog casa, i zateci gole golupcice bez oruzja.

i da, koja je to fora čiče da nema oruzja? pa koliki ludak moras biti da ti zombiji ubiju (koliko se sjecam) zenu i dva sina, i bog zna koliko prijatelja, i ti kazem "Ne, nema oruzja na mojoj farmi"? apsolutno se sve pogubilo i izgubilo svaku car svega sto je prva sezona nosila, snimili su dosada cetiri usranje epizode sa kvalietnih mozda 10 minuta materijala.
a kad vec spominjem debilane, koliki kreten moras biti da posaljes zivog covjeka na zombija u bunaru? da se zombi mozda ne zove Rade (u bunaru)? i onda jos jedan klisej, ne, ne puca uze, nego se izvaljuje valjda pumpa ili nekakav hidrant iz barem 4 serafa pod silnom tezinom jednog omanjeg mrsavog azijata...... ah da, kvragu, kad tako pise u scenariju.
oni na farmi, a nitko valjda ne zna zabaciti laso? ili spustiti omcu, uloviti inace ultra gadnog i cudno nabildanog zombija i izvuci ga van ako treba i za glavu? ne, ajmo bit glupi pa spustit zivog covjeka.........

Burko je offline   Reply With Quote