View Single Post
Staro 20.10.2002., 18:07   #15
zoro
Premium

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by tor

Da ti pravo kažem neznam, pošto ga ostavim preko noći kad idem spavati da radi, zakvačim mu da se sam izgasi i to je to. Ali računaj da ti s mojom mašinom treba nekakvih 5-6h, + sve ostale pripreme (titl, zvuk). A opet ovisi s kojim programom radiš, imaš one jednostavne poput Mpeg, X nešto... koji su jednostavni, s njima radiš sve zajedno (zvuk, sliku, prijevod). Samo mu pokačiš par opcija i pukneš da radi i to je to. Ja osobno koristim skup alata; Gordian Knot. On je po meni najbolji za radit DivX. Malo je kompliciraniji ali zato kad napraviš onda napraviš. Sve posebno obrađuješ, posebno zvuk, posebno sliku, posebno titl... Onda kasnije to sastavljaš u smislenu cjelinu i to je to...
Svaka čast ako tako radiš ! Mislim ako tako obrađuješ svaki dio posebno . Zato ti vjerovatno i treba tako puno vremena ( ako se tih 5-6 sati + ostalo odnosi na film od cca 1,5 - 2 sata što pretpostavljam ) sa takvim strojem . Ja sa mojim strojem ponekad nešto snimim i komprimiram u DivX pomoću Virtual Dub-a u 2 prolaza , a stroj mi komprimira cca 23+ slike u sekundi - znači real time - . Tvoj bi stroj to inače radio sigurno u 40+ slika u sekundi . Moj prijatelj ima XP 1700+ i komprimira u VD-u 50+ slika u sekundi. PS: pretpostavljam da su tvoji DivX-i odlični pa ako imaš filmova novijih , javi dogovorit ćemo se da kupim koji .

Duron 800 , Soltek SL 75 KAV , 256 SDRAM ,MSI GF2 MX , LG DVD 8120 , Ricoh MP 7320A , Hauppauge WinTV PCI Primio , HDD WD 20 Gb 5400 , Seagate Barracuda 80 Gb 7200 , Alpha 6030 cooler , Belinea 15 "