Citiraj:
Autor smirnoff
Ček, Burko ja sad ne kontam - u kojem ti servisu radiš? U SK ili ZG?
Jel to isto radiš i doma u fušu??
|
fus, zagreb mi daleko i neisplativ s obzirom na place servisera, sisak ima svega jednu postenu trgovinu sa servisom, trebam li dalje objasnjavati?
no, ne vidim smisao pitanja/konstatacije. isto vidim da se nabrajaju raznorazni "izgovori" (koji su realni, ruku na srce, nazalost), ali meni to uopce nije bio cilj.
blesavo mi je da netko u servisu razvali apsolutno nepotrebno sasvim konkretno i ok kuciste prilikom ugradnje jedne usrane mrezne kartice od 40 kuna. sve ovo na sto se prica okrenula stoji, samo kazem - da meni to netko napravi od kucista, dobio bi ga praznog u doticnu trgovinu i gazio bi ga tamo ispred "servisera" i nadam se potencijalnih kupaca. to se tako ne radi, ma kako god bili zaposleni izrabljivani, potplaceni, tlaceni i tretirani. imas osjecaj da bi bolji posao napravio moj stari sa 57 godina koji je zapeo u vremenu i gasi komp tako sto ugasi monitor.............
istina jest da treba znati malo vise od "ovaj kabel ide tu-tu-tu, seraf tu-tu-tu, sklapaj i vozi", isto tako istina jest da je odavno kvantiteta debelo ispred kvalitete, no posto je tema "Jesu li ovlašteni servisi poludjeli?, ja uopce ne vidim razloga zasto ne navesti ovakav slucaj kad ti servis gdje si uzeo komp i posteno ga pretplatio (jer su to gotovi sklepanci od redom srot komponenti koje ne idu redovno, nabavljene ispod cijene i prodane po lijepoj cijeni), i opet ukazao povjerenje i opet potrosio kod njih jos kuna - oni ovako zahvale i unakaze kuciste. mislim, ako je to ikome normalno, svaka cast

.