View Single Post
Staro 06.11.2011., 17:21   #1036
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
sto se tice ovih crta, ja sam ih imao na HD4850 i tad sam otkrio da mi je memorija na grafi osla u vjecna lovista...neke stvari koje sam pustao na tv-u su isle fluidno, kad bi recimo pokrenio aero troubleshooter tu bi mi se crash-ao komp isto tako tijekom furmarka

no cisto sumnjam da je kod tebe grafa opalila, jesi probo neke od night buildova

EDIT:
http://sshcs.com/xbmc/
Graf'ka radi ki tić , nema nikakvih problema u igrama i sl. Driveri su 11.10, s ostalim je isto bil. Nisan proba nigh buildove, jer baš neman povjerenja, ali bi i moga...
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
De potjeraj xbmc u debbug modu da vidimo sta on kaze!
OK, trenutno nisan doma (vjerovatno sutra buden) pa slikan...
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Nema veze. Ako mu ne dela ni u mpc-hcu ni xbmcu, ni wmpu znači da nije do programa solo! (aj tinks)

Meni je jednom moja službena kopija windows CD-a bila "corruptana" pa sam stavio original unutra pa je sve bilo kak spada poslije toga. Jedino kaj mi pada na pamet još je da skine drivere, reverta na prošlu neku verziju (na kojoj mu je na prošloj instalacija radila) instalira zadnji directx, visual c++ runtime-ove....
Ovo pucam na pamet jer nemam blage veze di je točno puklo, a neš se žurim isto :P
Nije nigdi puklo, ovaj komp se koristio za simulaciju (G25 + Samsung 24") i samo je za to služio, kako je radio na videu tada nije poznato, ali igre su radile fluidno (GTR, rFactor, F1...)
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Đuka kontam ja da je vjerovatno banana u hardveru, mozda debbug pokaze koji kurac se desava
Hmmm...

Da li se graficka prebacu u UVD mode? Da mozda ne reagira na video reprodukciju pa ostane zaglavljena u power saving modu.
Samim time i niskom clocku ...
I to mi je palo na pamet, ali moga bi flashat BIOS samo da to vidin. Ne virujen softwareu više...

Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 06.11.2011. u 17:28.
Baja 001 je offline   Reply With Quote