06.11.2011., 14:16
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor anidra
Imam 2 problema s njom:
NEMA šanse da upogonim zvučnu karticu PCI X-Fi Extreme music na njoj
bilo koji slot, kombinacije on/off integruše u biosu, driveri, ...
- uglavnom je manifestacija sljedeća: ako je uspijem dobiti da radi pola minute ide reset kompa sam od sebe i kad se ponovo digne više nigdje ne vidi karticu makar je u slotu
(izvjestio o problemu centralu ASRock-a, zasad još nema odgovora)
navodno, (rekla-kazala) dolazi do "klanja" PCI i PCI-E sabirnice, a sve vezano uz e-SATA izlaz na zadnjoj strani koji opet navodno dijeli nešto s PCI-E ?! (za mene zvuči suludo)
- BTW: zvučna kartuša normalno radi na GA-EX58-UD3R i na GA-P55A-UD4
pitam se da li da nabavljam zvučnu za PCI-E x1 slot ?
2 stvar:
uz ploču se dobije USB 3.0 bracket koji se kopča na pin-konektore na matičnoj pa ga stavljate na zadnju ili prednju stranu kućišta
- uglavnom, kad na njega prikopčam vanjski USB 3.0 disk sistem ga uopće "ne vidi" dok stickovi i ostalo funkcionira normalno
- kolege i ja došli smo do zaključka da je stvar u duljini kablova: sam bracket ima svoj kabl oko 20-30 cm + vanjski disk ima svoj 30-40cm i jednostavno kao da nema "šusa" da ga prepozna, samim tim, jer kad vanjski disk spojim iza na ploču u USB 3.0 sve je OK
- ako griješimo u vezi toga, recite
|
na ovo sam konkretno mislio, dakle ovo je slucaj samo sa extreme 4 izdanjem? to mi je jako bitno posto se ne zelim odreci ove zvucne, a kako stvari stoje asrock mi je u budzetu
|
|
|