Daklem momci, competitive igra nije igra koju igra mizeran broj igrača i čiji turniri su poprilično smješni što se prizefonda tiče.
Nadalje, u COD4 ne postoje profesionalni igrači, jer nitko od njih nema plaču, najbolje što dobe je eventualni lansupport i to isključivo samo fnatic i LLL, ostali dobijaju partial support ili ti djelomican.
Daklem, igrao sam cod4 vjerojatno više nego vas 2 zajedno na natjecateljskoj razini, broj lanova samo u cod4 na kojima sam bio penje se preko 10-ak ( pricam o lanovima, a ne o susretima kod susjeda pere u podrumu ).
Dakle da malo argumentiramo, najjači lan turnir ikad u cod4 sto se prizepurse tice je imao prizepurse od cini mi se ( nisam siguran ) 7,000$, sto je prosjek ONLINE natjecanja u cs-u, sc-u, doti 1 i doti2 (koja je trenutno u beta fazi)
To pricam o igrama na PC-u, konzole necu mjesati.
Sad vi meni recite po cemu je cod4 competitive, ako pricamo o punom smislu te rijeci?
Ako idemo doslovnim prijevodom, onda je i PONG competitive, jer ga ja i moj susjed pero i dan danas znamo baciti jedan protiv drugog
@scp, samo ispravka malog netocnog navoda, cod4 se poceo igrat "natjecateljski" otkad je izasao pam4 za cod4, promod je dosta kasnije izasao
Toliko o povijesti