View Single Post
Staro 06.11.2011., 10:59   #1029
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Nista ja ne vidim da tom tvom snimku, bar da ti je ruka mirna. Vise drhti ona nego film
Jedna rakijica prije snimanja ne bi skodila
To je problem SJ i AjFone , neka on to riješi nisan ja kip
Citiraj:
De ti probaj HDMI kabel zamjeniti!
Dal koristis kakve dvi/hdmi adaptere, ako da, probaj bez njih, ako ne, probaj s njima.
Palo mi na pamet, ovo je neki ~250 kn (1 m), bet ikakvih adaptera.
Citiraj:
i @24 i @60 bi jednostavno morali dati glatku sliku, dok bi sa @24 jos dodatno poboljsao prikaz i eliminirao jettere kod recimo (izmedju ostalog) horizontalnog, tj. panoramskog preleta kamere.
Kad se pali igra TV blicne i iman u kutu 1920x1080@24 (into video), i onda pribaci. KOd filma baš gledan nema tih jumpova (24/60/50) ili bar ne prikazuje.
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ma, vidi se da mu šteka po grafu. Graf mora biti konstantan više/manje bez velikih jumpova od nikud. Odnosno konstantno oscilirati treba. A u slučaju da je materijal (bio on u 24,25 ili 30 fpsa) jednak refreshu ekrana (u ovom slučaju 24, 50, 60P) mora biti ravan.
To je to, meni izgleda kao neka postavka u driverima.

Citiraj:
Zašto?

Anyway...
Ja imam 4850 -> DVI->HDMI -> Plazma i sve radi out of the box u 99% materijala.
Zato šta je plan bio da ako *sve* bude radilo, da bude 1155 downgrade na Pentium, a ne da ova drlja na 3.9 stalno radi i troši. Naravno HD6870 za Fifu/PES/Driver i HD materijal.
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Da skontao sam graf kasnije, ali koliko vidim svakim preletom desi se jedan trzaj.
Kao da je povezan sa pocetkom i krajem slike?! Da to nema veze sa 1080i i njegovim nacinom iscrtavanja slike? Kod interlaced se iscrtava linija po linije od pocetka do kraja x 2 polja.
Da mozda negdje u postavkama playera nije forsirao interlaced umjesto defaultnog progressive?
Bas tako ... da je konfa za trecinu slabija ovo mora raditi ko po loju, mozda je na kraju karajeva hardverski problem, a mi ovdje razbijamo glavu :/
Da ali sve bi bilo ok da nisan reinstalira Windowse, i sve def stavio.
  • XBMC
  • SPLayer
  • MPC HC
  • WMP 12
    Ostale nisan proba.
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ma, ja sam osobno fan softverske reprodukcije svaki put kad ima dovoljno mišića. Jednostavno zbog načina na koji radi hardverska i njezinih mušica (kojih bogme ima neovisno o proizvođaču, verziji drivera, garfičkoj, verziji samog programa...). Zato sam ga pitao "zašto".
To i mene muči, vjerovatno je software, ali tio san otklonit hw, jer mi je pun k* keširanja i zajebavanja, film ne mogu pogledat normalno.

• DVI - HDMI
javin update .
Baja 001 je offline   Reply With Quote