Citiraj:
Autor Ziiky
Nista ja ne vidim da tom tvom snimku, bar da ti je ruka mirna. Vise drhti ona nego film 
Jedna rakijica prije snimanja ne bi skodila 
|
To je problem SJ i AjFone

, neka on to riješi nisan ja kip
Citiraj:
De ti probaj HDMI kabel zamjeniti!
Dal koristis kakve dvi/hdmi adaptere, ako da, probaj bez njih, ako ne, probaj s njima.
|
Palo mi na pamet, ovo je neki ~250 kn (1 m), bet ikakvih adaptera.
Citiraj:
i @24 i @60 bi jednostavno morali dati glatku sliku, dok bi sa @24 jos dodatno poboljsao prikaz i eliminirao jettere kod recimo (izmedju ostalog) horizontalnog, tj. panoramskog preleta kamere.
|
Kad se pali igra TV blicne i iman u kutu 1920x1080@24 (into video), i onda pribaci. KOd filma baš gledan nema tih jumpova (24/60/50) ili bar ne prikazuje.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ma, vidi se da mu šteka po grafu. Graf mora biti konstantan više/manje bez velikih jumpova od nikud. Odnosno konstantno oscilirati treba. A u slučaju da je materijal (bio on u 24,25 ili 30 fpsa) jednak refreshu ekrana (u ovom slučaju 24, 50, 60P) mora biti ravan.
|
To je to, meni izgleda kao neka postavka u driverima.
Citiraj:
Zašto?
Anyway...
Ja imam 4850 -> DVI->HDMI -> Plazma i sve radi out of the box u 99% materijala.
|
Zato šta je plan bio da ako *sve* bude radilo, da bude 1155 downgrade na Pentium, a ne da ova drlja na 3.9 stalno radi i troši. Naravno HD6870 za Fifu/PES/Driver i HD materijal.
Citiraj:
Autor Ziiky
Da skontao sam graf kasnije, ali koliko vidim svakim preletom desi se jedan trzaj.
Kao da je povezan sa pocetkom i krajem slike?! Da to nema veze sa 1080i i njegovim nacinom iscrtavanja slike? Kod interlaced se iscrtava linija po linije od pocetka do kraja x 2 polja.
Da mozda negdje u postavkama playera nije forsirao interlaced umjesto defaultnog progressive?
Bas tako ... da je konfa za trecinu slabija ovo mora raditi ko po loju, mozda je na kraju karajeva hardverski problem, a mi ovdje razbijamo glavu :/
|
Da ali sve bi bilo ok da nisan reinstalira Windowse, i sve def stavio.
- XBMC
- SPLayer
- MPC HC
- WMP 12
Ostale nisan proba.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ma, ja sam osobno fan softverske reprodukcije svaki put kad ima dovoljno mišića. Jednostavno zbog načina na koji radi hardverska i njezinih mušica (kojih bogme ima neovisno o proizvođaču, verziji drivera, garfičkoj, verziji samog programa...). Zato sam ga pitao "zašto".
|
To i mene muči, vjerovatno je software, ali tio san otklonit hw, jer mi je pun k* keširanja i zajebavanja, film ne mogu pogledat normalno.

.