View Single Post
Staro 05.11.2011., 19:33   #863
LTOP
Sam's

LTOP's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Kladim se da je razlog problema sa putty - jem u W7 šroteksu, ima na netu info gdje treba uključit / omogučit telnet, putty i sl. da bi funkcionirali kako treba.
I varapci na grani već znaju da za fw update i sl. zadatke treba koristit stari dobri XP.
Mislim da bi trebali svi podrazumjevati neke stvari, jer bih inace trazio odgovore na forum.hr .
Dakle nikakav W7 ja sve gonim sa WXP i tu i tamo možda neki Linx ali ne i u ovom slučaju što bi rekli jel, ne trči pred rudu a ti odma na kladu .

Citiraj:
Autor sninety Pregled postova
Mene ne nerviraš. Samo, sad mi nije jasno što radiš!?!
Radim i radio sam na tome da dobim slobodna 4 LAN porta namjesto 2.

Kako sam već otrpije prekidao veze sa T-comerce pa je tako ruter već jel, otključan(nema logo T-comerca) ali je ostalo 2 LAN-a samo pa sam skontao da ovaj tutorijal krenem od 2. djela i da neznam jesam li dobro skontao .

Putty baca error kako sam vec gore povise bio napisao(prvi post) i da pokusao sam skinuti sa par stranica u par navrata puttija isti klinac, neznam mozda sam teksi baksuz ili se nisam dovoljno angažirao jel, potrudio.

Odoh, dalje pokusavat, kako ste dosada savjetovali svi da krenem ispocetka od 1. djela onda cu tako i napravit da ne ispadnem tvrdoglav a i da poslusam savjet jer moja glava ocito nemre nac rjesenja .

p.s. na nekim kopi pasta sajtovima ovog tutorijala pise da treba biti pod mus odspojena veza sa netom tj. lajn(telefonska linija iz rutera) a na ovom nasem pise da ruter mora imati vezu sa internetom prilikom obavljanja hacka. Nije da ne vjerujem tj. nevjerujem nekim ž stranicama al učinilo mi se da bi bilo dobro da to spomenem.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 08.11.2011. u 14:05.
LTOP je offline   Reply With Quote