View Single Post
Staro 05.11.2011., 15:52   #3378
kyz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor TutBlut Pregled postova
Previše forsaš taj naziv ''polu proizvod'', dosadan si više i bogu i vragu...
Igra uopče nije toliko loša, super je, jedino sranje u ovoj igri su pomalo dosadne mape i to što su oni to sve dizali u nebesa. Bugovi će se ispraviti patchevima, dobit ćemo 4 nove mape koje su odlične i uz njih nova vozila i oružja.
To što su igrači ovdje debilni ne znači da je i igra sranje, i tako je dosta njih prešlo sa coda i žele se igrati snajperista pa se vuku po grmlju.
Nije mi jasno zašto stalno isti likovi seru po igri, pa ako vam se toliko ne sviđa onda ju nemojte igrat i točka. MW3 vam izlazi za par dana pa ćete valjda doći na svoje, a nas pustite na miru.
I ja sam očekivao nešto više od ove igre, ali da sad svaki dan pišem 5 postova o tome kako je igra sranje mi ne pada na pamet.
Ne mogu se sjetiti, no mislim da je to bilo prvi put da sam napisao na BF3 temi da je to polu proizvod.

Iako, ako dopuštaš, mislim da je bitno da se iznesu i pozitivna i negativna mišljenja o igri. Jer koliko god je ljubitelji neopravdano dizali u nebesa, toliko je "hejteri" spuštaju na zemlju. A istina je vjerojatno negdje u sredini. No, ja sam jedan od onih koji je nasjeo na totalni overhype, a igra mi je postala predosadna, premalo mapa, premalo game modova, za jednu igru sa dobrim potencijalom čak bi rekao i premalo raznolikosti.

Dakle, za razliku od dobrog dijela BF ljubitelja, nisam papčina koja pljuje po igri u kojoj sam proveo sate i sate napucavanja (CoD serijal) čisto zato što je to, eto, sad popularno, ali sam dao svoj novac i nasjeo na nešto što mi nije opravdalo očekivanja, a takvih je dosta, čini se. Pa ako netko i bude čitao temu BF3 i čitao samo hvalospjeve, naravno da će i on kupiti igru i eto vam svima još jedne "CoD budale" za koju jedva čekate da ode iz igre.

Činjenica je da su se bugovi u igri jako približili granici tolerancije, da je mali broj mapa, mali broj game modova, igra sa ili bez vlastitog squada postaje nevjerojatno repetitivna (dobiš osjećaj grindanja pointa za neki skill poput MMORPG-ova, u ovom slučaju za određen equipment), sam FPS dio (svejedno u TDM-u ili objective based modu) nije toliko fluidan kao u "nekim drugim igrama", dok je glavna značajka BF3 - vozila i velike mape, zapravo ograničio gameplay na jedan te isti način dolaska do cilja.

I ne, MW3 ne planiram kupiti jer mrzim snajpere i fuckin' quick scope koji se vraća sa MW3. No to što je neka igra svakim nastavkom sve lošija, ne znači da je BF3 nužno dobar.

A o BF3 communityu generalno ne treba previše trošiti riječi, lagano podsjećaju na zagrižene apple-ovce, fanboyi bez trunke razuma.
kyz0 je offline   Reply With Quote