View Single Post
Staro 04.11.2011., 14:57   #277
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Savjet od koga? Lik koji ju smatra glasnom?
Kartica je tiša od GTX560 sa jednim večim ventom. Također se i grije manje od GTX560, koju sam imao dan prije. Ni ne proizvodi nikakve neprirodne zvukove.

Ovo je jadna od rijetkih kartica koja klokana prešiša GTX580 u večini testova (ne mislim na sintetiku već na performanse u igrama)

I ja bi radije Gigabajticu no ona je kako čujem nedobavljiva duže vrijeme, a i sigurno se ne kloka kao ova

E daj zamisli da ventovi popuclaju tu foliju
Mislim da bi se pokido od smijeha

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Pa u principu je veca vjerojatnost da ce se pokidat jer su razrezane na vise mjesta bas zato da bi se pokidale pri skidanju.
Kod XFX-a je jos gore jer em su sitne em su isto tako razrezane. I nije jedna vec ih ima 4 tj na svakom od 4 sarafa koji dotezu hladnjak na gpu.
Nisam skužio da su od XFX-a isto razrezane, ja sam mislio da je samo onaj mali kružić koji prekriva vijak. I na XFX HD6950 sam vidio samo jednu naljepnicu preko šarafa, možda je to neki raniji primjerak

Kod Gainwarda se neće baš tako lako pokidati, kako ti kažeš, tako nešto nečeš raditi živčan i žlicom , razrezana je i to dosta ali već sam 2 komada skinuo bez problema. Tanak i oštar nožić, grafička topla i svježe izvađena nakon 20ak minuta Furmarka, mirne ruke i 5-10 minuta posla. Posao je još lakši ako oko šarafa imaju one oštre izbočine na kartici (šta god da jesu) pa naljepnica nije na PCB-u nekog ima lufta i samo se drži na tim izbočinama)
Na ovoj još nisam probavao.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.11.2011. u 15:07.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote