View Single Post
Staro 04.11.2011., 14:44   #274
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Wiz3m4n Pregled postova

Što se tiće Gainwarda W. ima apsolutno pravo, nema skidanja hladnjaka bez gubitka garancije....
Zapravo bi se iznenadio koliko je lako skinuti naljepnicu sa šarafa bez ikakvih znakova manipuliranja time. Kad se skine samo se zaljepi na masni papir i čuvaš ako zatrebaš za garanciju - pa vratiš.
Ni meni nije Gainward nešto zbog tih naljepnica, no zapravo se skine za 5 minuta i malo mirne ruke.
Vidio sam ove nove XFX Radeonke, kako imaju na jednom šarafu sitnu naljepnicu, al mislim da nije ni njih problem skinuti,

Sletila Gainwardica GTX570 GLH edition. Moram priznati da sam oduševljen karticom.
Standardno je klokana na 800 MHz, a kak u ove kartice stavljaju samo najbolje čipove (kao što je nekad Gigabyte radio ako se ne varam za neke svoje serije kartica) još se kloka ko blesava.

Dosad sam došao na stabilnih 935 MHz jezgra i 2200 MHz memorija, a vjerujem da će ići još sa malo povečanom voltažom.

Trenutni skor u 3DM 11 je 7300 na navedenim frekvencijama (i7 920 4,2 GHz)

Hladnjak joj je OK, daleko bolji od GTX560, ali mogao bi biti i puno bolji sa obzirom da se ipak radi od velikom hladnjaku i 2 venta.